Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hans Wahlgrens sista tid med sjukdomen – nu tackar Pernilla Wahlgren vårdpersonalen

16 maj, 2024, 04:30 
Vendela Lönnqvist
Instagram
Pernilla tackar för stödet efter hennes pappas död.
Annons

Det ligger ett sorgens moln över familjen Wahlgren.

Den 10 maj bekräftade Bianca Ingrosso att hennes morfar, Hans Wahlgren, avlidit vid 86 års ålder.

Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Hans Wahlgren har somnat in – blev 86 år

Hela familjen var samlade omkring Hans i sovrummet på Lagnö, där han fridfullt fick somna in till tonerna av godnattvisan han så många gånger sjöng till sina barn Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren, Niclas Wahlgren och Peter Wahlgren.

Christina Schollin tog till Instagram under måndagen för att tacka för allt stöd efter den ofattbara sorgen. De hade ju trots allt varit livskamrater sedan de var 19 år gamla.

"Jag har levt med min älskade man i 67 år i med och motgång. Vi skapade vårt liv tillsammans, vårt livsverk Björkhaga och våra älskade barn som i sin tur gett oss våra älskade barnbarn och barnbarnsbarn. De senaste dagarna är det uppenbart och så starkt att du ännu finns kvar här i kärleksfulla minnen som väcker ljuva känslor av tacksamhet och lycka. Så kommer det att vara för evigt när våra liv här går vidare hand i hand och i respekt mot döden!", skrev änkan under en video på de många blommor och vykort som skickats till huset efter beskedet.

Pernilla Wahlgen tackar för stödet

Nu har även dottern Pernilla Wahlgren, som varit mer aktiv på sociala medier sedan sin fars död, även hon gått ut för att visa sin tacksamhet gentemot alla ord, all omtänksamhet och kärlek familjen fått sedan beskedet.

Annons

Allra mest tackar hon den vårdpersonal som fanns med Hans under hans sista tid i livet.

"Vilka hjältar ni är..! Även om min pappa alltid klarat allting själv och varit den som har hjälpt och tagit hand om alla andra, så kunde han inte ha fått finare och bättre människor som tog hand om honom hans sista tid i livet än ni alla..! För evigt tacksam för det", skriver hon.

Pernilla avslutar inlägget med att försäkra sin pappa om att ta hand om Christina.

"Nu är det vi barn och barnbarn som ska göra allt vi kan för att ta hand om vår älskade lilla mamma, och omgärda henne med pappas kärlek som lever vidare genom oss…! Känner det så starkt. Att pappas närvaro är kvar här på Lagnö i det stora röda huset."

"Bara det att solen strålat varje dag och himlen varit klarblå ända sedan pappa for upp till himlen säger allt…! Pappa. Vi älskar dig. I går. I dag. I morgon och för evigt…."

Annons