Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är alla vinnare i Let's Dance – återupplev deras finaldanser

22 mar, 2019, 18:00 
Margareta
Let's Dance 2019 kan vinnas av profiler som Magdalena Forsberg, Sanna Lundell eller Dan Ekborg. Men tills dess att vi vet vem som kammar hem priset har vi samlat alla vinnardanser under hela Let's Dance-historien.
Annons

Nu drar Let’s Dance 2019 igång på TV4, även i år ledd av radarparet David Hellenius och Tilde de Paula Eby. I juryn får vi se en trio vi känner igen – Tony Irving som ordförande tillsammans med Ann Wilson och Cecilia Lazar.

Det har gått 13 år sedan första säsongen av Let’s Dance startade i Sverige, och det finns mängder av oförglömliga minnen från alla magiska, och märkliga, danssteg som tagits på golvet i TV-huset i Stockholm.

Deltagarna i Let’s Dance 2019

I år tävlar elva profiler om att bli den som fångar tittarnas och juryns hjärtan genom allt från samba-moves till vals-vinklingar. Årets deltagare är programledaren Kristin Kaspersen, artisterna Mendez, LaGaylia Frazier och Robin Bengtsson, skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, kändisprofilerna Lance Hedman Graaf och Fredrik ”Fab Freddie” Svensson, skådespelaren Dan Ekborg, handbollsspelaren Linnea Claesson, fotbollslegendaren Thomas Ravelli samt journalisten Sanna Lundell.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men vi älskar att minnas tillbaka till vinnarna som tagit hem segern! Minns ni hur ung Måns Zelmerlöw såg ut när han dansade med Maria Karlsson mot en härlig vinst under den allra första säsongen av Let’s Dance?

Vi har samlat alla vinnare av Let’s Dance – från 2006 till 2018. Här är listan, och danserna som gjorde att de kammade hem vinsten under just deras säsong!

Let’s Dance 2006 Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson

Let’s Dance 2007 Martin Lidberg och Cecilia Ehrling

Let’s Dance 2008 Tina Nordström och Tobias Karlsson

 

Annons

Let’s Dance 2009 Magnus Samuelsson och Annika Sjöö

Let’s Dance 2010 Mattias Andréasson och Cecilia Ehrling

Let’s Dance 2011 Jessica Andersson och Kristjan Lootus

Let’s Dance 2012 Anton Hysén och Sigrid Bernson

Let’s Dance 2013 Markoolio och Cecilia Ehrling

Let’s Dance 2014 Benjamin Wahlgren Ingrosso och Sigrid Bernson

Let’s Dance 2015 Ingemar Stenmark och Cecilia Ehrling

Let’s dance 10 år 2015 Anton Hysén och Sigrid Bernson

Let’s Dance 2016 Elisa Lindström och Yvo Eussen

Let’s Dance 2017 Jesper Blomqvist och Malin Watson

Let’s Dance 2018 Jon Henrik Fjällgren och Katja Luján Engelholm

Läs mer

Foto TT

Annons