Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här blir Marcus tillsagd i direktsändning – begår rejält misstag ”Oj!?”

08 dec, 2023, 08:30 

Marcus Noterius bjuder på en rejäl tabbe i Nyhetsmorgon.

Annons

TV4-stjärnan Marcus Noterius har i flera år agerat flygande reporter, åkt runt i Sverige och provat på det ena galnare upptåget än det andra. För den insatsen har han blivit folkkär och fått fortsätta prova nya grejer

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Det spelar ingen roll om han blir nedgrävd under snön, agerar hockeymålvakt, jagas av polishundar eller blir uppslukad av ett gigantiskt eldhav – han ser alltid till att övervinna sina rädslor.

– Jag är en en person som gillar utmaningar. Då menar jag inte bara galna grejer som jag gör, utan utmaningar i livet och jobbet – jag tycker om när det händer grejer, har han berättat för Svensk Damtidning.

Annons
Marcus Noterius
Marcus Noterius är van att göra galna upptåg. Här agerar han brandman.

Marcus tillsagd i direktsändning

I torsdagens Nyhetsmorgon var det dags för Marcus igen. Den här gången befann han sig i ett badhus i Östersund, där han skulle få testa hur det kan är att rädda livet på en person i vattnet.

Och i början gick det hur bra som helst. När han tryckte ifrån med benen, dök ner under vattnet och med bestämd styrka ryckte upp en tung docka, var det två poliser som stod vid bassängkanten och tyckte han skötte sig exemplariskt.

Annons

Sen blev det lite knepigare. Samtidigt som Marcus försökte hålla sig själv och dockan över ytan blev han tillsagd av poliserna, som undrade om Marcus hade koll på var dockans ansikte befann sig.

”Nej! Oj!?”

Det var då det slog Marcus att dockans ansikte var felvänt. Om det hade varit en riktig människa så hade den inte fått någon luft och då hade räddningsinsatsen inte spelat så stor roll.

– Nej! Oj!? Jag dränkte den! säger en smått panikslagen Marcus.

Han är sedan snabb med att reparera misstaget och simma med dockan till kanten. I studion kan programledarna Jenny Alversjö och Anders Pihlblad bara skratta åt den stora missen.

Foto: TT/Instagram

Annons