Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här börjar gästen skrika – och vill storma ut mitt i TV4:s direktsändning

06 feb, 2024, 08:00 
Aj aj aj – programledarens tilltag gick inte hem!
Annons

Programledaren, komikern och stjärnskottet Torbjörn Averås Skorup var förra veckan kvällens Efter fem-gäst, i programmet med samma namn. Han intervjuades av den eminente Tilde de Paula Eby, och fick sig en presentation av Axel Pileby.

Då hade TV4 rotat i arkiven, för att hitta rörligt från Torbjörns tidiga scenkarriär – som får honom att skrika rakt ut!

Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Torbjörn Averås Skorups nerver inför programledarjobbet

Torbjörn Averås Skorup har gjort raketkarriär i etern och på sociala medier, och gav sig i fjol gav sig ut på en hyllad soloturné. Han har dessutom det egna programmet P3 med Torbjörn Averås Skorup på Sveriges Radio, och har en följarskara på strax över 85 tusen följare på Instagram där han delar med sig av dråpligheter.

Annons

Nu senast ledde han den årliga musikgalan P3 Guld, som direktsändes på SVT.

– Skillnaden som programledare på P3 Guld är ju att det är kameror, i radio kan du bara slå på en låt om det blir fel, eller vifta bort det. I tv syns ju paniken i ögonen på ett annat sätt, sa han till Aftonbladet inför galan.

Men det var långt ifrån första gången han stod på scen. Det skulle han bli varse om i Efter fem.

Gästen börjar skrika i Efter fem – vill lämna studion

Ja, för Axel Pileby som skulle presentera Torbjörn för tittarna hade nämligen rotat i arkiven rejält. Mer än vad Torbjörn kanske trodde var möjligt – på storbild dyker nämligen en intervju med honom upp från när han var tonåring och utklädd till Pelle Svanslös. Platsen var Värmlands teater, och Torbjörn hade den ärofyllda huvudrollen.

Annons

Bilderna får Torbjörn att börja skrika i studion:

– VAD GÖR NI!?, utbrister han skämtsamt.

– Ni skulle sett vad som hände under det där inslaget, Torbjörn var nära att gå härifrån, konstaterar programledare Axel Pileby efter klippet visats.

Ja, snacka om överraskning! Men Torbjörn tog det hela med ro, och delade till och med lite bonusmaterial från sin tid som Pelle på sin Instagram efteråt.

Torbjörn Averås Skorup i Efter fem

Foto: TV4

Annons