Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Annie Lööfs okända systrar plötsligt upp i sändning – kusliga likheten!

24 aug, 2022, 16:00 
Annie Lööf

Det var nog inte många som visste hur de såg ut!

Annons
Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

Det är knappa veckor kvar till riksdagsval, och det märks minst sagt nästintill överallt. På gator och torg, i tidningen och på tv – överallt syns partiledarna för att samla viktiga röster i hopp om att få leda landet.

Att vi får se partiledarna mer, betyder också att okända sidor kommer upp till ytan, se bara på när Centerpartiets partiledare Annie Lööfs syskon plötsligt dök upp i rutan!

Ebba Buschs visade upp ex-maken

Att politikerna blir mer och mer personliga har vi verkligen fått smak på, inte minst i den sprillans nya tappningen av programmet Malou möter. Denna gång slår sig intervju-veteranen Malou von Sivers ner i soffan mitt emot respektive partiledare, och det är inte bara stolpiga sakfrågor i fokus.

Se bara på när KD-ledaren Ebba Busch gästade, och gjorde sin första intervju tillsammans med ex-maken Niklas Thor efter parets skilsmässa 2019.

Det blev ett känslosamt avsnitt, när paret berättade om när Niklas fick sitt första epilepsi-anfall, med sonen Birger i famnen.

– Rent känslomässigt hinner jag tro att du dör, berättar Ebba i programmet.

Svindlande likheten

När Annie Lööf gästade fick hon sällskap i soffan av två väldigt oväntade personer, nämligen hennes egna systrar! Malou samtalade självklart med syskontrion om deras uppväxt, och de gav lite smaskig information om hur systern tillika topp-politikern är privat.

Annons

– Jag var storasyster till Caroline och så småningom till sladdsystern Amanda och jag är väl ganska typisk storasyster. Jag fick tidigt ta hand om småsyskon och laga makaroner. Och som äldst var jag väl den som fick utmana föräldrarna, göra saker för första gången, har Lööf tidigare berättat om syskonrelationen till Hemmets Journal.

Caroline och Amanda berättade också om hatet mot Annie, och hur arga de blir när de ser vad hon tvingas utstå.

Men förutom spännande samtal, kunde man också ana en annan detalj när syskonen dök upp – hur slående lika de är!

Så lika – speciellt i profil!
Systrarna Caroline och Amanda.

Foto: TT/TV4

Annons