Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Markoolios okända syster upp – tappar hakan totalt: ”Avundsjuk”

28 feb, 2023, 20:30 

Markoolios syster Mirka dök plötsligt upp och fick se mamma Irmas nya hus.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det tog inte lång tid innan Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma gjorde stor succé i TV4. Byggprogrammet ”Marko & Irma” blev snabbt hyllat och Irma blev en tittarfavorit.

5 saker du inte visste om Bathina PhilipsonBrand logo
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

För tolv år sedan köpte Markoolio ett hus till sin mamma så hon kunde bryta sin destruktiva livsstil. Huset blev hennes allt, men med tiden började det fallera och till slut kunde hon inte bo kvar.

De bestämde sig då för riva huset och bygga upp det på nytt. Förutom det omfattande renoveringsprojektet, så fick tittarna även bevittna den fina relationen mellan mor och son.

Markoolio och Irma
Markoolio och Irma har gjorde stor succé i TV4-programmet ”Marko & Irma”.

Markoolio om relationen till syskonen

När säsongen var över stod Irmas hus äntligen klart. I sista avsnittet visade hon upp det nya palatset, som hon själv kallar det, och bjöd in nära och kära för att dela det fina ögonblicket.

Annons

Då fick tittarna i några minuter möta Markos lillasyster Mirka. När Markoolio tidigare under säsongen besökte sin bror pratat om sin bror Mikko i Umeå så berättade han om relationen till syskonen.

– Min bror och även min syster betyder mycket för mig. Jag har ju vuxit upp med dem. Sen har vi tjafsat och bråkat som alla syskon gör, men för mig är det min familj som jag har vuxit upp med. Det är vi fyra, sa Markoolio i programmet.

Systern Mirka: ”Avundsjuk”

Och när Mirka dyker upp med sin familj till huset blir hon positivt överraskad. Efter en kortare inspektion får hon se vilken upprustning huset har fått utbrister hon:

– Jag är lite avundsjuk på mammas hus.

Men överraskningarna stannar inte där. Mirka får även ta del av Markoolios och Irmas nya låt, som spelas upp för hela sällskapet som kommit dit.

– Mycket fin text. Den berörde lite i hjärtat faktiskt.

Mirka
Markoolios syster Mirka dök upp i sista avsnittet.

Foto: TT/TV4

Annons