Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolio och Irmas glädjebesked efter succén – nu berättar de nyheterna!

17 feb, 2023, 09:00 

Vilken lycka – Sveriges nya succéradarpar har glada nyheter efter säsongsavslutningen!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Artisten Markoolio har varit folkkär i flera decennier, och är inte på något vis en ny stjärna på kändishimlen. Men nu har han gjort succé utanför musiken, och intagit rutan.

Tillsammans med sin mamma Irma har de gjort storslagen succé i programmet Marko och Irma, ett program som precis avslutat säsongen. Nu kommer duon med ett riktigt glädjebesked.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Marko och Irma försvinner från rutan

I programmet får vi följa ett husbygge, men det är inte vilket bygge som helst. Det är huset som Marko köpte till sin mamma för att hon skulle ta sig ur sin destruktiva livsstil. Det lilla huset blev hennes oas, men plötsligt upptäcktes det att det inte längre gick att bo där.

De tog beslutet att riva det helt – och bygga upp ett nytt. I byggkaoset får vi också bekanta oss med far och mor, och deras relation har tagit hela svenska folket med storm. Irma har fått runt 170 tusen följare på Instagram – och har på kort tid blivit en riktig superkändis.

Annons

Nu avlöser besöken i talkshow-soffor och intervjuerna varandra, och folket tycks inte få nog av den riviga och charmiga Irma och Marko.

Marko och Irma Lehtosalo i Hellenius hörna
Irma har tagit Sverige med storm!

Det nya huset, eller palatset, som Irma kallar det, stod klart när säsongen tog slut. Till mångas besvikelse försvinner nu duon från rutan, och det finns inte ännu något besked om när de intar tv:n igen...

Marko och Irmas glädjebesked efter succén

Men visst har de ett riktigt glädjebesked att komma med till alla som älskar Lehtosalo-familjen. När de gästar Efter fem berättar de om framtiden: de hoppas på en ny säsong.

– Det vet vi inte, men många vill, säger Irma i Efter fem om en ny säsong.

Marko och Irma Lehtosalo i Efter fem

Innan dess finns det däremot mer av Marko och Irma att ta del av. De har släppt en låt! Låten spelades in tidigare – men nu är den ute.

– Den här låten fanns i pipeline för ganska längesen men blev inte klar förrän nyligen. Jag var tvungen att övertala morsan som vanligt, precis som med vårt program. Men jag tycker hon gjorde ett väldigt bra jobb, säger Marko om låten.

– Jag kan inte sjunga, kontrar Irma.

– Det var ganska spännande, men sen när jag hörde min egen röst tänkte jag. ”Vad i helvete håller jag på med?”

Låten Vatten & Eld finns nu ute på Spotify. I låten rappar Markoolio, och Irma sjunger refrängen.

Foto: TT/TV4

Annons