Markoolio och Irmas glädjebesked efter succén – nu berättar de nyheterna!

Markoolio och Irmas glädjebesked efter succén – nu berättar de nyheterna!

Foto: TT/TV4

Vilken lycka – Sveriges nya succéradarpar har glada nyheter efter säsongsavslutningen!

Artisten Markoolio har varit folkkär i flera decennier, och är inte på något vis en ny stjärna på kändishimlen. Men nu har han gjort succé utanför musiken, och intagit rutan.

Tillsammans med sin mamma Irma har de gjort storslagen succé i programmet Marko och Irma, ett program som precis avslutat säsongen. Nu kommer duon med ett riktigt glädjebesked.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio
1:13

Efter reklamen: TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

(1:13)

Slå på ljud

Markoolios och Irmas pengauppgörelse – har förändrat allt

Marko och Irma försvinner från rutan

I programmet får vi följa ett husbygge, men det är inte vilket bygge som helst. Det är huset som Marko köpte till sin mamma för att hon skulle ta sig ur sin destruktiva livsstil. Det lilla huset blev hennes oas, men plötsligt upptäcktes det att det inte längre gick att bo där.

De tog beslutet att riva det helt – och bygga upp ett nytt. I byggkaoset får vi också bekanta oss med far och mor, och deras relation har tagit hela svenska folket med storm. Irma har fått runt 170 tusen följare på Instagram – och har på kort tid blivit en riktig superkändis.

Nu avlöser besöken i talkshow-soffor och intervjuerna varandra, och folket tycks inte få nog av den riviga och charmiga Irma och Marko.

Marko och Irma Lehtosalo i Hellenius hörna

Irma har tagit Sverige med storm!

Karin Törnblom/TT

Det nya huset, eller palatset, som Irma kallar det, stod klart när säsongen tog slut. Till mångas besvikelse försvinner nu duon från rutan, och det finns inte ännu något besked om när de intar tv:n igen...

Irma Lehtosalo vägrar svara programledaren – bråket som tittarna inte fick se

Marko och Irmas glädjebesked efter succén

Men visst har de ett riktigt glädjebesked att komma med till alla som älskar Lehtosalo-familjen. När de gästar Efter fem berättar de om framtiden: de hoppas på en ny säsong.

– Det vet vi inte, men många vill, säger Irma i Efter fem om en ny säsong.

Marko och Irma Lehtosalo i Efter fem
Foto: TV4

Innan dess finns det däremot mer av Marko och Irma att ta del av. De har släppt en låt! Låten spelades in tidigare – men nu är den ute.

– Den här låten fanns i pipeline för ganska längesen men blev inte klar förrän nyligen. Jag var tvungen att övertala morsan som vanligt, precis som med vårt program. Men jag tycker hon gjorde ett väldigt bra jobb, säger Marko om låten.

– Jag kan inte sjunga, kontrar Irma.

– Det var ganska spännande, men sen när jag hörde min egen röst tänkte jag. ”Vad i helvete håller jag på med?”

Låten Vatten & Eld finns nu ute på Spotify. I låten rappar Markoolio, och Irma sjunger refrängen.

Foto: TT/TV4