Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Irma Lehtosalo vägrar svara programledaren – bråket som tittarna inte fick se

13 feb, 2023, 15:30 
Irma Lehtosalo och Markoolio
Irma Lehtosalo och Marko Lethosalo rök ihop – nu avslöjas allt.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo har bildat ett av tv:s mest älskade radarpar. Allt på grund av realityserien ”Marko och Irma”.

Premissen för programmet är att Marko hjälper Irma att bygga ett hus. Irmas tidigare hus föll offer för en mögelattack – och då ryckte hennes son ut för att bistå sin kära moder.

Marko Lehtosalo och Irma i bråk – vägrar svara programledaren

En stor del av programmets charm är Irmas frispråkighet. Hon har fått kritik för att hon svär för mycket, men minst lika många uppskattar hennes sköna oförutsägbarhet.

I serien har vi fått se prov på hela spektrat av son-och-mor-relationen. Det är en hel del värme och kärlek – men också en skopa finskt temperament.

Annons

Det här berättade Marko om när han och Irma gästade Nyhetsmorgon.

– Mamma flyttade in hos mig och bodde hos mig i fem månader. Det har funkat bättre än vad jag trodde. Men vi har ju båda våra regler och så där vad man vill göra. Så vi har rykt ihop. Den här serien är inte bara kärlek, det är också sammandrabbningar, säger Marko.

Programledaren Rania Shemoun Olsson ville få Irmas sida av saken. Men då viftade hon bort frågan.

"Jävla tjocka magen"

Så här gick ordväxlingen:

Raina: – Men vad stör du dig på mest hos Marko, Irma?

Irma: – Nästa fråga, nästa fråga!

Senare i programmet kom det fram att det finns en väldigt specifik detalj i Markos hemmabeteende som irriterar Irma. Hans ovana att gå runt i bara kalsonger.

– Och jävla tjocka magen. Fan, hur ser du ut? utbrister Irma när ovanan kommer på tal.

– Lugn nu! Jag gick omkring i kalsonger hemma, det är mitt hem!

"Hon är filterlös"

Marko märkte att Irma höll för tv när han började lägga ut klipp på henne på sina sociala medier. Hans följare slukade allt som hade med Irma att göra.

– Då märkte vi att hon har det i sig. Hon är rätt filterlös och det funkar mycket bra, säger han i en intervju med TT.

– När jag lägger upp grejer med henne på mitt Instagramkonto så märker jag att det sticker i väg. Folk gillar henne för hon har någonting som många vill ha, men som de inte vågar ha, som filterlösheten. På gott och ont.

Annons