Rolf Lassgårds kärlekslycka! Nya flickvännen efter tuffa skilsmässan

13 feb, 2023, 10:04 
Rolf Lassgård dök upp med nya kärleken Beatrice.
Annons

Rolf Lassgård och Birgitta Lassgård gick skilda vägar efter 38 år tillsammans för närmare två år sedan. Till Arbetarbladet bekräftade sedan skådespelaren uppbrottet.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

– Det är inga konstigheter. Vi har levt otroligt länge tillsammans och det här är något vi har kommit fram till tillsammans, sa Rolf Lassgård till Arbetarbladet.

– Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet.

Rolf och Birgitta Lassgård
Rolf och Birgitta Lassgård gick skilda vägar efter 38 år som gifta.

Rolf Lassgårds ord om livet som singel

Efter skilsmässan bestämdes det att Birgitta skulle bo kvar i familjens villa i Olsbacka, och att Rolf skulle flytta till sommarhuset i Skåne.

Annons

I en intervju med Amelia berättade han om förändringen att helt plötsligt bli singel efter 38 år som gift.

– Ingen är hemma när du varit hemifrån. Förut fanns det åtminstone käk i kylskåpet när du kom hem. Om inte någon lagade mat åt dig, så kunde du laga det själv. Nu är det: ”Vad fan har jag?” Ofta när jag tagit taxi till mitt hus, är det bara att slänga in väskan, hoppa in i bilen och köra tillbaka tre mil till affären, sa han.

Rolf Lassgård visar upp nya flickvännen Beatrice

Nu har Rolf Lassgård hittat kärleken igen. Efter galapremiären av filmen ”Andra akten”, där Rolf och Lena Ollin spelar huvudrollerna, dök han upp med en ny kvinna vid sin sida.

Han bekräftade sedan för Aftonbladet att det var hans nya flickvän Beatrice.

– Ja, sa han till tidniningen.

Rolf Lassgård
Rolf Lassgård har funnit kärleken igen.

Foto: TT

Annons
Annons