Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här faller Maria Montazami handlöst tio meter – TV4 mörkade otäcka missen

14 sep, 2022, 06:00 
Maria Montazami

Hollywoodfrun i chock efter otäcka scenerna i tv!

Annons
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Maria Montazami, 56, dundrade in i svenska folkets tv-hjärtan när hon äntrade TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar 2009. Sedan dess har hon fortsatt att möta världen likt en stormvind.

Under åren har hon fortsatt att underhålla de svenska hemmen i en rad andra program; inte minst Fångarna på fortet – ett program som hon återkommit till flera gånger.

På fredag gör hon comeback i programmet. Hollywoodfrun vittnar om att det den här gången blir brutalare än någonsin och när hon lämnade inspelningen var kroppen helt blåslagen.

Annons

Maria Montazami i chock efter otäcka händelsen

Under ett av uppdragen var hon dessutom nära att skada sig rejält. Med hjälp av en stege, som satt fastkedjad på en lina ute i havet, skulle hon klättra mellan olika kabiner för att lokalisera ett nummer.

Det hon inte visste om var att det i sista kabinen fanns en lucka som öppnades under henne när hon tryckte på en knapp. På bilderna kan man se hur hon handlöst faller tio meter ned i vattnet.

– Det är något av det värsta jag varit med om. Jag är rätt lång och lite halvstel, så när jag trycker på knappen landar jag rakt ned i vattnet. Jag var jättechockad, säger Maria Montazami till Svensk Damtidning.

Maria Montazami
Maria Montazami faller handlöst tio meter ned i vattnet.
Annons
Maria Montazami
Maria Montazami är i svår chock efter det otäcka fallet.

Skadade sig efter fallet

Chocken är högst påtaglig och i programmet kan man se hur Maria Montazami kämpar i vattnet för att återfå lugnet. Det tittarna inte får se är att hon i samband med fallet även drar på sig en del skrapsår.

– Det var så förskräckligt. Jag flög ned i medelhavet och det var helt crazy. Det var faktiskt kul, men det hade verkligen kunnat gå åt pipan om jag haft en massa benproblem.

Maria Montazami
Maria Montazami är skärrad efter den otäcka upplevelsen.

TV4:s svar efter otäcka händelsen

TV4:s exekutiva producent Jonathan Nordin säger till Svensk Damtidning att deltagarna inte brukar få veta vad som ska hända när de utför uppdragen.

Annons

– På fortet finns flera utmaningar med olika typer av överraskningar som deltagarna självklart inte har fått information om i förväg. Det måste vara lika för alla, säger han.

Maria Montazami
Maria Montazami säger att det var ”förskräckligt” och att hon var allt annat än beredd på det otäcka fallet.

Fångarna på fortet sänds fredagar 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Foto: Gustav Hallén/TV4

Annons