Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här gör TV4-stjärnan Anna Lindmarker det förbjudna: ”Borde inte”

05 sep, 2023, 08:30 

Anna Lindmarker kunde inte låta bli.

Annons

Anna Lindmarker har jobbat på TV4 i flera decennier. Med tiden har hon blivit en av kanalens mest erfarna nyhetsankare och har blivit ett välkänt ansikte hos den svenska tv-publiken.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Få är så säkra och erfarna när det kommer till att förmedla nyheter, oavsett om det är av lätt eller svår karaktär, och Anna Lindmarker har blivit väldigt förknippad med kanelens nyhetssändningar.

– Jag har oräkneligt många bästa minnen från TV4. De flesta handlar om samarbetet på redaktionen inför sändningarna, inte minst när det hettar till och alla hjälps åt och presterar på topp, säger hon till TV4.

Anna Lindmarker
Anna Lindmarker.

Anna Lindmarkers ärliga ord

Ibland sker händelser i världen som blir lite extra jobbiga. Det är så klart inget som Anna Lindmarker visar utåt i tv-rutan, men hon är inte helt främmande för att berätta om det på sina sociala medier.

Annons

När Ryssland invaderade Ukraina berättade Anna öppenhjärtligt om hur tufft det är att rapportera om ett krig. TV4-stjärnan skrev då så här på sin Instagram:

”Utan att på något sätt vilja ta uppmärksamhet från de verkliga förfärligheterna och vidrigheterna i Ukraina så är det tufft för oss på nyhetsredaktioner. Vi måste titta på och välja bort bilderna som är så fasansfulla att de inte går att sända och vi läser allt, även sånt som många andra undviker för att det är för svår”.

Anna Lindmarker gör det förbjudna

Ja, att Anna Lindmarker delar med sig av mer privata detaljer på sina sociala medier är inget nytt. Det kan vara allt från promenader, hundliv och härligt häng med vänner.

Däremot tillhör det inte vanligheterna att hon väljer att uppmärksamma andra kanaler än TV4. Men när vännen och skådespelerskan Julia Dufvenius nu dyker upp i Kanal 5-programmet ”Över Atlanten” gör hon ett undantag:

”Jag borde kanske inte göra reklam för en annan kanal men när min underbara, kära vän Julia Dufvenius är med i Över Atlanten i Kanal 5 på tisdag vill jag bara uppmana alla att TITTA! Jag vet hur tufft det var och hur Julia kämpade och jag vet vilken god och vacker människa hon är. Nu kan alla ni andra få se det med”‚ skriver hon.

Foto: TT

Annons