Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här avslöjar Pernilla Wahlgren verkliga relationen till svärdottern Zoe-Fay Brown

21 sep, 2023, 17:30 

Pernilla Wahlgrens relation till Oliver Ingrossos nya flickvän.

Annons

Pernilla Wahlgrens stora och härliga familj växer så det knakar. Nu senast var det hennes förstfödda son Oliver Ingrosso som tillsammans med sambon Zoe-Fay Brown välkomnade lilla Kalí till världen!

Pernillas första barnbarn alltså – men hur är egentligen relationen till deras andra nya familjemedlem, Zoe? Det avslöjar hon nu.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Sanningen bakom Pernilla Wahlgrens barnbarns namn

Beskedet slog ned som en bomb i början av april: Oliver Ingrosso väntar barn!

Annons

Ja, det var inte ens känt att Oliver hade hittat kärleken, än mindre att han var påväg att bilda familj. Han bekräftade det hela i podcasten Inga beiga morsor:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller.

Den blivande mamman var Zoe-Fay Brown, och deras lilla bebis kom till världen i början av september.

Pojken fick namnet Kalí Ennio Brown Ingrosso, och i sin podcast berättade Pernilla att Zoe själv ska ha hittat på förnamnet, och mellannamnet Ennio kommer från den italienska kompositören Ennio Morricone.

Annons

Pernilla Wahlgrens relation till Zoe-Fay Brown

Zoe är betydligt mer anonym än medlemmarna i familjen Wahlgren/Ingrosso, men blir man tillsammans med en Wahlgren kan man räkna med stjärnglans.

I den nya säsongen av Wahlgrens värld gör hon under torsdagen sin debut i familjens långkörare till reality. Pernilla hämtar upp den då gravida Zoe, Oliver och Theo från flygplatsen efter en resa till New York.

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso åker bil i Wahlgrens värld
Zoes första gång i Wahlgrens värld – men förmodligen inte den sista!

Det är första gången vi ser Pernilla och Zoe "in action", och visst är Zoe en riktig svärmorsdröm. De kommer bra överrens, och när Zoe säger att hennes mamma hälsar propsar Pernilla för att de ska äta middag ihop.

Annons

– Jag tycker det är så himla fint och se Theo och Zoes relation. För den har ju verkligen blivit jättestark, och det är superfint. För Zoe är så ny i familjen, och nu kommer ju hon bli en jätteviktig del i vår familj, säger Pernilla i avsnittet.

Pernilla råkar också avslöja att hon haft en relation med Zoe länge, ett bra tag innan allmänheten ens visste om att hon var en del av deras liv.

– Jag tycker det är härligt när jag träffar Zoe och ser henne såhär glad. För att jag vet att hon har haft det skittufft med graviditeten i början. Hon har mått konstant illa, och inte kunnat äta nånting. Hon rasade i vikt, och det är klart att man blir jätteorolig då. Om man samtidigt bär på ett barn.

Foto: Discovery+

Annons