Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren ska bli farmor – första barnbarnet på väg: "Skitglad"

06 apr, 2023, 04:37 

Familjelyckan är enorm för Pernilla Wahlgren!

Annons

Plötsligt händer det – Pernilla Wahlgren ska bli farmor! Hon har fyra barn, Oliver, Bianca, Benjamin och Theo, och det är den förstnämnda och äldsta som ska utöka familjen.

Nu bekräftar Oliver Ingrosso lyckan.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”Brand logo
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Oliver Ingrosso bekräftar – ska bli pappa

Det är i podcasten Inga beige morsor som den annars så privata Oliver Ingrosso väljer att öppna upp om familjelyckan. Den drivs av bloggaren Ellinor Löfgren, och den nära familjevännen Melina Criborn.

Där kommer bomberna på löpande band. Han bekräftar först att han har flickvän. Zoey, som flickvännen heter, har synts på Pernillas Instagram tidigare, något Svensk Damtidning skrivit om. Då spekulerade följarna i om det var Olivers nya tjej de såg en glimt av på familjemiddagen, men varken Pernilla eller Oliver valde att påtala ryktena.

Annons

Men det är inte bara så familjen Wahlgren/Ingrosso växer. Han får frågan om ryktet att han ska bli pappa stämmer, och svarar kort och gott:

– Ja.

Pernilla Wahlgrens familjelycka – ska bli farmor

Det är givetvis en livsomvälvande händelse, för alla iblandade. Äntligen får Pernilla ta del av vad som ofta kallas för "livets efterätt"! Oliver berättar att han inte riktigt smält det ännu:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger Oliver i podcasten.

Flickvännen Zoey, som är influencer, är gravid i vecka 18. Det är inte känt hur länge paret har kilat stadigt, men han har verkligen lyckats hålla relationen under radarn.

Foto: TT

Annons