Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren kan ha råkat avslöja stora lyckan – ser ut att få ny familjemedlem

23 mar, 2023, 10:30 
Pernilla Wahlgren

Click to add subtitle

Annons

Oliver Ingrosso sticker ut i den stora Ingrosso-/Wahlgren-klanen.

I unga dagar prövade han på livet som skådespelare i ungdomsfilmen Ciao Bella. Men snabbt gick han vidare till musikbranschen som lockade och han började kort därefter att bygga på en DJ-karriär. Han har samarbetat med stora namn som Avicii, Otto Knows och Sebastian Ingrosso, som också är hans kusin.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Oliver Ingrosso kan ha en ny flickvän – Pernillas bild avslöjar

Överlag lever han inte alls samma offentliga liv som mamma Pernilla Wahlgren, eller syskonen Benjamin och Bianca.

Annons

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver tidigare sagt i P4 Extra.

Han skymtar dock fram då och då i bakgrunden på sina mer offentliga familjemedlemmars kanaler. När hans lillebror Theo firade sin födelsedag tidigare i veckan dokumenterade mamma Pernilla hela kalaset. Men mitt under födelsedagsfirandet på Berns syns en ung kvinna sitta jämte nämnde Oliver – och de tu verkar vara väldigt intima med varandra. Vid ett tillfälle under filmen som Pernilla lagt upp lutar kvinnan huvudet mot Olivers axel, vilket fått Pernillas följare att reagera.

"Har Oliver flickvän?", frågar en följare och får flera att ställa samma fråga. Än så länge har Pernilla inte svarat.

"Det måste kännas rätt"

Oliver hade tidigare ett långvarigt förhållande med Johanna Lidefeldt. Nu har han varit singel ett tag – och enligt egen utsago trivs han med detta.

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att. Jag tänker inte bli tillsammans med någon där jag tänker ”hon är väl helt okej så jag kan tillbringa några år med henne”. Nej, då måste det vara för att det känns rätt, har Oliver sagt i en intervju med Aftonbladet.

Annons