Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här uttrycker Niklas Strömstedt sin oro – efter nya bilderna på Jenny Strömstedt

20 feb, 2023, 15:30 

Jenny Strömstedts beslut väcker starka reaktioner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi är vana att se Jenny Strömstedt intervjua kändisar och expert i Nyhetsmorgon. I flera decennier har hon visat sin journalistiska skicklighet när det kommer till att förmedla diverse nyhetshändelser och uppdatera svenska folket om läget i världen.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Med åren har hon blivit en folkkär profil och tittarna brukar vara mycket nöjda när det väl är Jenny Strömstedt som rattar den berömda Nyhetsmorgon-skutan.

Jenny Strömstedt på plats i Ukraina

Samtidigt är hon inte rädd för att kasta sig ut i världen och gå utanför sin ”comfort zone”. Nu har hon lämnat Sverige för att söka sig till det krigsdrabbade Ukraina.

Annons

Tillsammans med fotografen Felix har hon med bil tagit sig från Warszawa till Lviv. På Instagram har hon själv dokumenterat när hon passerar gränsen och vägen in till den ukrainska staden.

”På väg till Ukraina. Felix och jag är ett av flera team som kommer att rapportera på plats i landet inför årsdagen av Rysslands anfallskrig. Jag ser mycket fram emot att få återse Sonya, Zhenya och många andra vars berättelse om kriget och livet vi kunnat ta del av i intervjuer under det gångna året. Hoppas att ni vill följa oss i Nyhetsmorgon, och här i den mån vi hinner posta”, skriver hon på Instagram.

Annons

Niklas Strömstedts reaktion

Kommentarsfältet är fyllt av människor som hyllar Jennys viktigas insats och mod – inte minst maken och popikonen Niklas Strömstedt, som kommenterat inlägget med ett hjärta.

Även andra välkända röster syns bland kommentarerna.

”Ser väldigt mycket fram emot att ta del av allt i sändningarna. Grym kraft på båda posterna. Var rädda om er nu båda två”, skriver TV4-programledaren Anna Brolin.

”Var rädda om er”, skriver TV4-programledaren Anders Pihlblad.

”Ja, ta hand om er”, skriver artisten Jill Johnson.

Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt har varit ett par sedan 2007.

Foto: TT/Instagram

Annons