Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny och Niklas avslöjas – beteendet bakom kulisserna i "Tillsammans med Strömstedt"

19 feb, 2023, 19:30 

De äkta makarna har gjort succé i programmet Tillsammans med Strömstedts. Nu kommer deras beteende bakom kulisserna fram.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kändisparet Jenny och Niklas Strömstedt är ett av våra mest omtyckta av sitt slag. De är så bra på att vara tillsammans, att de till och med fått sitt eget program där de träffar andra kända svenska kärlekspar.

I programmet är stämningen alltjämt god och varm, men vad pågår egentligen när kamerorna slocknar? Jenny Strömstedt erkänner att det finns en fråga hon och maken helst inte vill ställa.

Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Jenny Strömstedts erkännande om relationen med Niklas

Man kan tänka sig att ett par som ägnat fem säsonger på bästa sändningstid till att prata om just relationer och kärlek skulle vara riktiga fenor på romantik – men så är inte riktigt fallet.

I alla fall inte av den traditionella sorten. I podcasten Röda vita rosen som Jenny Strömstedt driver tillsammans med Victoria Skoglund, avhandlas parens alla hjärtans dag-firanden. Den kärleksfulla dagen blev en uppvaknande för Jenny, hon insåg att hon och Niklas inte är särskilt romantiska.

Annons

Hon bestämde sig ändå för att boka bord på en lokal restaurang, och där tillbringade Jenny och Niklas kvällen. Men att bjuda upp till en romantisk afton, nej, det faller dem inte naturligt. Om hon skulle komma hem till rosenblad på golvet hade hon snarare vänt i dörren:

– Jag skulle få panik. Jag skulle tro att det var dolda kameran, vem har ordnat det här? Kontentan är att vi har jättemycket härliga stunder tillsammans men vi har inte någon sådär romantisk.

Niklas och Jenny Strömstedt ler och tittar på varandra
Ingen klyschig romantik för detta par!

Jenny Strömstedts beteende bakom kulisserna – frågan hon inte vill ställa

Dessutom avslöjar Jenny, på temat romantik, att det kan bli lite motigt ibland när hon och maken spelar in programmet Tillsammans med Strömstedt.

–Vi brukar skoja om att producenten alltid vill att vi ska ställa frågor i Tillsammans med Strömstedts som ”Fråga dom hur dom gör när dom är romantiska” då brukar vi säga ”Åh, GUD vilken jobbig fråga... Det är liksom...uäääh", säger Jenny i podcasten och fortsätter:

– Kanske kom vi på, därför att vi själva inte har någon som helst ritual för att vara romantiska. Det är väl sånt som bara uppstår ibland, eller inte.

Ja, romantiska eller ej, Jenny och Niklas verkar ju hittat ett recept för att få kärleken att flöda. De har ju varit gifta sedan 2011, och kärleken spirar ännu.

Foto: TT/TV4

Annons