Här börjar gästen skrika på Jenny Strömstedt i sändning – blir helt paff

Här börjar gästen skrika på Jenny Strömstedt i sändning – blir helt paff

Foto: TV4
Saker och ting tog en annorlunda vändning under Nyhetsmorgon-sändningen.

Det är ingen hemlighet, tvärtom. Vid det här laget vet vi att vad som helt kan hända i direktsändning, inte minst i Nyhetsmorgon. Allt som oftast går allt enligt plan, trots de sex timmar långa sändningarna.

När Jenny Strömstedt däremot rattade skutan under lördagen tog allt en plötslig vändning. Något händer – och kocken Tove börjar skrika på henne.

5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!
0:37

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

(0:37)

Slå på ljud

Tårfyllda frieriet i Nyhetsmorgon – programledaren säger ja!

Jenny Strömstedts miss i direktsändning

Som vanligt hade Jenny Strömstedt sällskap av en kock som bjöd på smaskiga rätter. Denna gång var det Tove Nilsson som tagit sig till studion och på menyn stod spännande risrätter från Spanien och Thailand.

När tid finns hjälper Jenny gärna till, men frågan är om hon kanske bör hålla sig till programledandet... Hon rör om maten i en skål, och frågar Tove om hon ska hälla i majonäs. Tove har fullt upp och svarar "ja" på slentrian – men får sig därefter en smärre chock.

Hon utbrister i ett skrik, och rör sig snabbt mot Jenny. Majonäsen skulle inte alls i, det verkar som att den skulle vara på toppen bara i slutet.

Det är en dråplig scen som utspelar sig i studion och både Jenny och Tove viker sig av skratt.

– Det blir skitbra Jenny. Jag såg inte vad du hade i. Det är sånt som händer, säger Tove mellan skratten.

Jenny Strömstedt lagar mat i Nyhetsmorgon

Tove rusar för att stoppa Jenny.

Foto: TV4
Jenny Strömstedt lagar mat i Nyhetsmorgon

Men det blev säkerligen gott ändå!

Foto: TV4

Chockscenerna i Nyhetsmorgon – programledarna kommenterar händelsen

Därför sänder Jenny Strömstedt Nyhetsmorgon utan Steffo Törnquist

Visst är det härligt när det blir lite tokigt – de är ju faktiskt bara människor! Just Jenny råkar också stå för några av de mest minnesvärda stunderna i Nyhetsmorgon när det går lite snett. Det första man tänker på är ju såklart ostbågs-branden!

Då hade hon Steffo Törnquist vid sin sida, sin ständige parhäst. När Jenny numera dyker upp i rutan gör hon dock det oftast på egen hand. Anledningen bakom det har Steffo Törnquist tidigare avslöjat för Svensk Damtidning:

– Jenny orkade inte riktigt de tidiga mornarna på samma sätt som jag, hon gör ju en del annat också, som Tillsammans med Strömstedts. Så då pausade vi ett tag. Det är mycket enklare att köra helgerna som hon gör.

Foto: TT