Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här vägrar Melinda Jacobs svara på frågan – under intervjun med E-Type: "Eh...?"

17 okt, 2023, 16:30 

Melinda Jacobs intervjuades ihop med maken E-Type.

Annons

Hela Sverige har spänt följt romansen mellan Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs – och alla vill få sig några minuter med succéparet.

Under tisdagsmorgonen gästade paret Morgonpasset i P3, och givetvis var dottern Izadora på plats. Det blev givetvis mycket prat om E-Types första tid som pappa – men också en fråga hon inte ville svara på.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Martin Erikson om första tiden som pappa: "Katastroftänk"

Det är nog ingen som missat hur drastiskt Martins liv förändrades på kort tid. Han gick från att uttrycka sin längtan efter barn, och hur han ofrivilligt var barnlös samtidigt som han såg vänner i sin närhet bilda familj.

– Svaret på frågan ’Vad gör du om tio år?’ har alltid varit ’då sitter jag med en drös ungar, bygger kojor och lär dem spela synt och trummor’. Men hittills har ingen kväll i mitt liv besått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor, berättade han i fjol i sitt Sommar i P1.

Annons

Och så plötsligt valsade Melinda Jacobs in i hans liv och det ska "klick". Snabbspola tiden ett år framåt, och han är nygift med en liten dotter. Och visst har han tagit sig ann pappa-rollen, med allt vad det innebär:

– Man får nåt sorts katastrof-tänk. Man försöker tänka framåt hela tiden, vad kan hända, och där är det en vass hörna… Det är otroligt stort och jättekonstigt, och hemskt roligt. Jag kan numera titta på mitt lilla barn utan att börja gråta, och det är lite skönt efter ett år. Det blir lite fånigt annars, säger Martin Erikson i Morgonpasset.

Melinda Jacobs, dottern Izadora och E-Type gästar Morgonpasset

Här vägrar Melinda Jacobs svara på frågan i Morgonpasset

I intervjun ryms det också en hel del skratt. Som när programledaren frågar om Melinda, som ju redan har fem barn, verkligen ville ha ett till:

Annons

– Men Melinda, du har ju flera barn sedan tidigare. Var du sugen på det här, eller var det bara för Martins skull?

Alla i studion brister ut i ett kollektivt skratt.

– Oj…! Whoops… Det här ser jag framemot att höra, säger Martin med ett flin.

– Jag var jättesugen. Såklart, konstaterade Melinda.

Men det var en fråga som Melinda inte var så sugen att svara på, och även den rörde hennes stora barnaskara.

– Det är något fint i det, för Melinda du har gett föräldrarskap till barn som inte har föräldrar, och nu så ger du föräldrarskap till nån som vill ha barn. Du är en sån familymaker, konstaterade programledaren Linnea Wikblad.

– Ehm…? Okej.. Ja…svarar Melinda förvirrat.

– Det är inget du behöver svara på, säger programledaren.

– Jag tänker att jag gör inte det, svarar Melinda.

Foto: TT

Annons