Melinda Jacobs miljonregn – så mycket tjänar hon

13 okt, 2023, 13:00 
https://image.svenskdam.se/vendela-byline-1.jpg.jpg?imageId=9691201&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Vendela Lönnqvist
Inte dåligt!
Inte dåligt!

Melinda Jacobs har ingen dålig månadslön!

Annons
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Melinda Jacobs blev namnet på allas läppar efter att hon, med näbbar och klor, kämpade för att ha kvar den lilla flickan Esmeralda, som var fosterhemsplacerad hon Melinda och ex-maken Lasse Lundberg, i deras familj.

"Hjärtat på vid gavel"

Esmeralda, som kom att kallas “Lilla hjärtat”, bodde hos Melinda i nästan tre år innan hon tvingades tillbaka till sina biologiska föräldrar, som under tiden befann sig i ett aktivt missbruk.

– Hon blev en naturlig del av vår familj direkt. Vi stod liksom här med hjärtat på vid gavel, sade Melinda Jacobs till Dagens Nyheter 2020.

Recept.se Nyhetsbrev
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Ny lag trädde i kraft

Beslutet att slita upp Esmeralda från tryggheten som hon befunnit sig i sedan hon var sju veckor gammal kom att bli hennes död. Den 30 januari 2020 hittades hon nämligen avliden. Det visade sig att hennes biologiska föräldrar stod som ansvariga.

Annons

Melinda har sedan dess kämpat för att få igenom Lex lilla hjärtat, som sattes i bruk den 1 juli 2022 och innebär nya regler för socialtjänstens ansvar om när en placering ska upphöra.

Så många gäster kom på Melinda och Martins bröllop

Idag är Melinda gift med Martin “E-Type” Eriksson. Paret bor i ett nyrenoverat hus i Vadstena – och verkar njuta av familjelivet med både biologiska och fosterhemsplacerade barn.

Och bröllopet var minst sagt påkostat med 300 gäster – vilket får oss att undra hur mycket paret egentligen tjänar.

Så mycket tjänar Melinda Jacobs

Melinda har tidigare avslöjat att det är hon som sköter ekonomin och har full koll, vilket varit ett genomgående tema i alla hennes relationer.

Annons

Nyheter24 har tagit en titt på Melindas uppgifter från Skatteverket. Enligt dessa hade hon 2022 en fastställd förvärvsinkomst på 659 532 kronor – vilket ger en månadslön på 54 961 kronor.

Annons