Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här visar Anna Brolin upp fina relationen med TV4-kollegan – efter kemin i rutan!

12 maj, 2024, 16:00 
Så underbart att se!
Annons

Under sina många år på TV4 har Anna Brolin seglat upp som en riktig tittarfavorit. Men det är inte bara bland tittarna som Anna är poppis – hon kommer också riktigt bra överens med kollegorna.

Nu visar hon upp den underbara relationen som formats bakom kulisserna på kanalen, och det är med personer du garanterat känner igen!

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Anna Brolin visar upp relationen med kollegan

Det är ett sammansvetsat gäng som jobbar på TV4. Programledarna i både Efter fem och Nyhetsmorgon tillbringar ju i princip veckans alla dagar ihop, och de har beskrivit sig som en "familj".

Annons

Visst märks det också genom rutan, att gänget trivs ihop. Faktum är att de har det så kul på jobbet, att de också umgås privat!

Nu visar ett riktigt supergäng upp sin fina relation när kamerorna slocknar, precis som man kunnat ana efter kemin i rutan.

Det var Anna Brolin, Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Rania Shemoun Olsson, Sofia Geite, Tilde de Paula Eby och Jenny Alversjö som njöt av varandras sällskap och en kväll på stan!

– Alltså - lyckan i allt detta. Ha ett kök man kan ha ”bjudning” i. Kunna bjuda in ljuvliga vänner och kollegor. Gå ut på lokal och träffa ännu fler ljuvliga. Men framförallt att få ha alla dessa härliga i sitt liv, skriver en lycklig Anna Brolin på Instagram.

Anna Brolin, Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Rania Shemoun Olsson, Sofia Geite, Tilde de Paula Eby och Jenny Alversjö
Tjejkväll på stan!Foto: TV4
Annons

Thomas Ritter träffade hustrun på TV4

Efter fem möter Nyhetsmorgon – och bildar en "girls night" av rang! Ja, TV4 har visat sig vara en ypperlig plats för att bilda både vänskaper och kärleksrelationer som håller.

Thomas Ritter, till exempel, träffade hustrun Paula på jobbet.

– Vi träffades på TV4 Stockholm en gång i tiden. Jag vet inte om det var något sånt kungaklick utan vi jobbade tillsammans. Hon var reporter då, eller redaktör, och jag programledare. Så vi jobbade ihop och gillade varandra, har han sagt till Hänt.

Annons

Och såklart TV4:s powercouple: Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal. Deras relation började med blickar vid kaffemaskinen i TV4-huset, och idag är de gifta med två barn.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons