Thomas Ritter kär i TV4-kollegan – så träffades de

30 jun, 2022, 08:00 
Thomas Ritter och Rania Shemoun

Nyhetsmorgons nya programledare talar ut om relationen på jobbet.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Thomas Ritter, 45, lämnar Nyheterna för att bli programledare för Nyhetsmorgon. Tillsammans med parhästen Rania Shemoun Olsson, 47, kommer han leda tv-tittarna med van hand.

Han har jobbat på TV4 i 22 år och vet vad som krävs för att göra ett proffsigt intryck i tv-rutan. För Thomas var den självklarhet att tacka ja, även om det betyder att han måste lämna de kära kollegorna på Nyheterna.

Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson
Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson blir nytt programledarpar i Nyhetsmorgon.

Vänskapen med Rania Shemoun Olsson

Recept.se Nyhetsbrev

Att det dessutom blir Rania som han kommer ratta skutan med känns extra bra. De har jobbat ihop flera gånger och uppskattar även varandras sällskap privat.

Annons

– Vi umgås lite grann privat. Det gör vi. Rania brukar vara i Halmstad på sommaren och min fru kommer från Halmstad så vi har träffats där i bland på stranden och så där, säger Thomas Ritter till Hänt.

Thomas Ritter fann kärleken på jobbet

Ja, folk verkar verkligen komma nära varandra på TV4. Thomas Ritter träffade nämligen frun Paula Ciavarella, 40, på jobbet. I dag har de varit gifta i 11 år och har döttrarna Claudia, 11 och Isabel ,8.

– Hon jobbar också på TV4. Vi träffades på TV4 Stockholm en gång i tiden. Jag vet inte om det var något sånt kungaklick utan vi jobbade tillsammans. Hon var reporter då, eller redaktör, och jag programledare. Så vi jobbade ihop och gillade varandra.

Livet med hustrun Paula

Trots att paret har olika arbetstider, Paula jobbar med 19- och 22-Nyheterna, så funkar det faktiskt ganska bra, enligt Thomas.

– Det funkar bättre än man tror. Folk undrar alltid hur sjutton vi får ihop det men det funkar bra. I och med att vi jobbar obekväma tider så är vi lediga då och då i veckorna. Det är väldigt bra med barnen också, det är alltid en som kan lämna och alltid en som kan hämta. Det är nästan alltid någon hemma när de kommer hem.

Annons
Paula Ciavarella, Thomas Ritter och döttrarna Claudia och Isabel
Paula Ciavarella, Thomas Ritter och döttrarna Claudia och Isabel.

Foto: TT/Instagram

Annons