Hårda kritiken mot Wahlgrens - har tröttnat helt: "Outhärdligt"

Pernilla och Bianca

Pernilla Wahlgren och familjen har verkligen tagit Sverige med storm. Foto: TT

Krönikören Karolina Fjellborg sågar TV-familjen.

Familjen Wahlgren har tagit hela svenska folket med storm, och de syns flitigt i både svenska och norska TV-rutor. Wahlgrens Värld är inne på sin 13:e säsong och den hyllade talkshowen Bianca meddelade att det blir ytterligare än tredje säsong till hösten.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”
0:31

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

(0:31)

Slå på ljud

Abba-Bennys okände son! Avslöjas av nya bilden – en kopia av pappa

Har tagit över TV-Sverige

Förutom Wahlgrens Värld syns även Pernilla i det nya programmet Villa Wahlgren och som jury i Masked Singer. Till sommaren leder hon även Allsång på Skansen.

Och för barnen Bianca och Benjamin går det inte sämre. På torsdag släpps nämligen dokumentären "Imperiet Bianca", som kommer vara i fem delar. Och inte nog med det så är även sista säsongen av Benjamins i full rullning. Man kan minst säga att familjen verkligen har tagit över svensk TV.

Bianca och Pernilla

Wahlgrens Värld är uppe i sin 13:e säsong.

Karin Törnblom/TT

Krönikören riktar kritik

De har många fans och tittare som följer alla deras upptåg, medan andra är mer trötta på att se dem i var och varannat program. En av dem är Aftonbladets nöjes-krönikör Karolina Fjellborg som nu i sin senaste krönika riktar stor kritik mot TV-familjen, som hon ha börjat tröttna på.

– Jag vill verkligen inte vara den som är den, men svenska tv-bolags huggsexa om familjen Wahlgren-Ingrosso börjar faktiskt tangera det rent parodiska, skriver hon i krönikan.

Hon menar att det börjar bli lite uttjatat att se familjen Wahlgren vara huvudpersonerna i fler och fler svenska TV-program. Och skriver att hon är väldigt uttråkad. Istället vill hon se andra familjen i rutan, eller iallafall två bröder. Hon hyllar nämligen det nya programmet "Bröderna Noréns underbara resa".

Viktor och Gustaf

Den 8:e maj hade "Bröderna Noréns underbara resa" premiär på TV4.

Claudio Bresciani / TT

– Just som familjen Wahlgren-Ingrossos totala tv-dominans börjar bli outhärdlig kommer de begåvade och besynnerliga bröderna Norén som två frälsare, skriver Karolina.

"En pigg spinoff från trötta..."

I programmet kommer man kunna följa de musikaliska bröderna Viktor och Gustaf som tidigare synts till i banden Mando Diao och Sugarplum Fairy. Där de nu kommer åka runt i Sverige för att möta musikaliska människor som kan hjälpa dem att göra musik.

– Det är bred, kompetent, innerlig och publikfriande TV4-feelgood, med ett rätt bedårande, lika begåvat som besynnerligt brödrapar i täten. Gustaf och Viktor Norén älskar uppenbarligen varandra – och den här våren lär svenska folket förälska sig i dem, skriver hon i krönikan.

Hon fortsätter hylla det nya programmet som hade premiär den 8 maj. Samtidigt som hon jämför det med ett annat stort program som hon tar tillfället i akt att ge en ordentlig känga.

– En pigg spinoff från trötta "Så mycket bättre".

Let´s Dance stjärnans stora bebislycka - nu är det officiellt: "Välkommen till världen"