Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hasse Aros okända operation – berättar själv

22 apr, 2022, 06:00 

Nu berättar journalisten och tv-profilen Hasso Aro om den nya operationen.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Journalisten och tv-profilen Hasse Aro, 64, är en av våra mest kända och uppskattade programledare. Vid två tillfällen har han vunnit Kristallen för årets manliga programledare.

I 30 år har Hasse varit programledare för programmet Efterlyst i TV3 och TV8, som många tittare tycker är väldigt spännande och intressant.

I en intervju med Expressen berättade programledaren nyligen om de svårigheter han stöter på när han arbetar med ett program som tar upp grova brott.

– Jag tror att när man jobbat som jag gjort så bygger man en mur, så man släpper inte in – men sen är det saker som muren inte klarar, när barn har blivit utsatta för saker, då håller inte muren, säger han till tidningen.

– Det är svårt, det finns ingen handbok.

Annons

Hasse Aros okända operation – visar upp bild på Facebook

Tv-profilen lever, trots sitt offentliga yrke, ett ganska privat liv utanför arbetet. Han har exempelvis ingen Instagram, till skillnad från många andra kända personer.

Men på Facebook delar Hasse stundtals med sig av saker som händer i hans liv. Som på torsdagen, då han berättar att han genomgått en operation för att ta bort polyper i näsan.

"Nu är polyp-jävlarna borta!", skriver Hasse på Facebook och delar även med sig av en bild på sig själv från sjukhusrummet.

Hasse Aro operation
Berättar om operationen!

Hasse Aros familj – har fem barn

Förutom den imponerande karriären är Hasse dessutom familjefar – till hela fem barn!

Med sin ena exfru Cecilia Lüning, 64, har han barnen Max, 34, och Emilia, 30, och med sin andra exfru Sara Jelefors, 50, har han dottern Elsa, 17.

Idag är Hasse gift med Anna Aro Ring, 39, som han har barnen Lorentz, 7, och Leonie, 2, med.

Annons