Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-stjärnan stoppad av TV4 – tillsagd av produktionen

21 apr, 2022, 19:00 

Stjärnan fick ändra planerna – bara dagar innan sändning.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Marie Mandelmann har verkligen visat svenska folket en ny sida av sig själv, när hon varje vecka ger sig ut på Let's Dance-golvet på bästa sändningstid. Hon blev som bekant känd av en helt annan anledning – som lantbrukare. Ganska långt ifrån paljettklänningar och stilettklackar, med andra ord!

Och trots att hon förra veckan fick lägst poäng från juryn har hon det viktigaste stödet vid sin sida, publiken, som röstade kvar henne en vecka till. Nu avslöjar Marie de verkliga planerna inför sändningen – som blev stoppade.

Stoppas av hälsoproblem

Marie har gjort sig ett namn tillsammans med maken, Gustav, och det är sällan man ser de två utan varandra. Det är nästan förvånande att han inte är med på dansgolvet – de äkta makarna sommarpratade till och med tillsammans!

Faktum är att han kanske hade gjort det, om saker hade sett lite annorlunda ut. Marie har nämligen berättat att Gustav flera gånger fått frågan om att medverka i danstävlingen, men hälsoproblem har ställt till det.

Annons

– Han har bytt ett knä så jag tror faktiskt inte att han skulle greja det. Det är synd för vi har alltid pratat om att ”tänk om vi skulle lära oss att dansa tillsammans” men nu inser jag att jag får lära mig på egen hand, säger Marie Mandelmann.

Ändringen – innan sändning

Programmet Let's Dance har varje vecka ett nytt tema som dansparen ska göra sitt bästa för att tolka på dansgolvet. För två veckor sedan var Aron Andersson målad helt blå, det var nämligen Disney-tema och han dansade som anden från filmen Aladdin.

Förra veckan hade kändisarna i uppdrag att tillägna sin dans till en person, och det blev ett känslofyllt avsnitt. Marie valde att tillägna dansen till sin bror – men det var inte helt frivilligt.

Marie hade nämligen tänkt dansa för maken Gustav, något som Let's Dance-produktionen satte stopp för.

– ”Du har ju tillägnat alla dina danser till Gustav, så det vore fint om du tänker efter om du vill tillägna till någon mer”. Så då tillägnade jag den min bror, berättade Marie Mandelmann för Expressen.

Foto: TT

Annons