Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena i chock efter nya bilden på Zlatan – följarna kan inte tro sina ögon

15 aug, 2022, 09:00 
Zlatan Ibrahomvic och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic gick knappt att känna igen.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic, 40, hade en skadedrabbad fjolårssäsong. I drygt ett halvår tvingades han spela utan ett korsband i vänster knä.

Efter att Milan blivit ligamästare, gick den svenska anfallaren ut och berättade om det skadehelvete som plågat honom hela säsongen.

"Har aldrig lidit så mycket på och utanför planen. Jag gjorde det omöjliga möjligt. I mitt huvud fanns bara ett mål, att göra mina lagkamrater och tränare till italienska mästare eftersom jag hade lovat dem det. Idag har jag ett nytt korsband och en till trofé", skrev han på Instagram.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic spelade utan korsband i vänster knä i ett halvår.

Zlatans beslut för framtiden

I dag har han kritat på ett nytt kontrakt med Milan och fotbollskarriären fortsätter i ytterligare en säsong. Dessutom har sönerna Maximilian och Vincent Ibrahimovic värvats till klubbens akademi.

Annons

Efter en sommar full av rehabilitering hemma i Sverige har Zlatan nu återvänt till den italienska storklubbens säte. Och han gjorde det med en helt ny look, som man får förmoda chockade självaste hustrun Helena Seger.

Följarnas starka reaktioner

Under sommaren har han fortsatt att odla det redan långa håret och nu börjat köra en fläta. Han delar med sig av resultatet på Instagram, där man kan se flätan hänga ledigt.

Zlatans hårbeslut har fått flera av följarna att reagera kraftigt och många tycker att fotbollsstjärnan passar i den nya frisyren.

”Jag är tacksam för att jag fick vara vid liv och bevittna detta”, skriver en person.

”Den siste samurajen”, skriver en annan.

Foto: TT, Instagram

Annons