Helena och Zlatan tvingas isär – här är deras beslut!

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic kommer att befinna sig på olika platser framöver.Det är beslutet som tagits.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har levt två skilda liv den sista tiden. Zlatan skrev på ett kontrakt med italienska Milan, vilket innebar att han fick på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Livspartnern Helena och barnen Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Sedan gick Zlatans kontrakt ut – och alla började fundera på hur framtiden skulle bli. Skulle Zlatan flytta hem till Sverige på heltid – och börja spela för Stockholmsklubben Hammarby? Men nu vet vi.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic tvingas isär

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

I veckan gick Milan ut med beskedet att Zlatan har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben. Enligt den italienska tidningen Gazetta dello Sport är avtalet värt cirka 72 miljoner kronor.

– Det känns som att jag alltid varit i Milan även när jag varit någon annanstans eftersom Milan alltid behandlat mig bra från första stund. De med bra minne kanske minns att jag inte gillade mitt arbete när jag först kom (från Barcelona) men jag återupptäckte mitt leende när jag kom till Milan. Från den första dagen fram till nu har leendet alltid funnits och jag känner mig hemma. Det känns som att jag aldrig lämnade, säger Zlatan i en video på Milans hemsida enligt SportExpressen.

 

LÄS OCKSÅ: Anna Westlings stora uppoffring – för Victorias skull

Besöker fortfarande familjen

Zlatan kommer dock att göra sitt yttersta för att ändå förbli en närvarande pappa och make, trots att han bor i ett annat land på deltid. Italiensk press har rapporterat att 38-åringen har flugit hem till Stockholm med privatplan under speluppehållen. Allt för att få in lite kvalitetstid med familjen.

Expressen har rapporterat att Maximilian och Vincent skrivits in på en privat skola på Östermalm. Familjens tillhåll på Storgatan är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.

 

LÄS OCKSÅ: Helena Segers klädsel väcker ilska – markerar mitt på Stockholms gator!