Helena Seger – bilden visar sanningen om Zlatans val inför framtiden

Helena Seger har fått se bilder på Zlatan Ibrahimovic som berättar sanningen om deras framtid.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har fått vänja sig vid en splittrad familj. Zlatan tillbringar stora sjok tid i Italien, där han öser in mål för storklubben Milan och bor deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Helena Seger – här får hon beskedet om sin framtid

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic tvingas leva isär.

Zlatan gjorde två nya mål när Milan slog Crotone med 4-0 och gick upp i topp i den italienska ligatabellen. Efter 2-0-fullträffen gjorde Zlatan en gest upp mot läktaren som många tolkade det som ett sätt att säga "en gång till".

"Var det budskap kring hans kontraktsförlängning?", skriver sajten Football Italia enligt Fotbollskanalen.

Zlatans kontrakt går nämligen ut efter säsongen. Men en permanent flytt hem till Sverige och Stockholm verkar alltså dröja, eftersom det med största sannolikhet blir ännu ett år i Italien.

– Vi kommer göra det vid rätt tidpunkt. Det kommer att hänga mycket på honom, på hans sinnesstämning och hans önskan. Så här långt har han visat att han vill stanna, har Milans sportchef Frederic Massara sagt om Zlatan och hans nya kontrakt.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport skrev i samma veva att Zlatan mer eller mindre bestämt sig för att stanna i Milan en säsong till.

– Så länge det känns bra kommer jag att fortsätta. Mitt kontrakt går ut i juni och vi pratar om det, har Zlatan sagt till La Gazzetta dello Sport.

– Allt hänger på hur jag känner mig. Jag behöver tillföra kvalitet, inte bara mitt namn.

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

Helena Seger bor i Stockholm

Helena har stannat kvar i Stockholm för att ge deras barn en chans att etablera sig i Sverige.

Både Maximilian och Vincent har skrivits in på en privat skola på Östermalm. Mamma Helena, som är en deltagande mamma och bland annat fanns på plats när sönerna spelade i turneringen Gothia Cup i Göteborg, finns där för att stötta i pappa Zlatans frånvaro.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna