Helena Seger chockad av bilden på Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger blev nog chockad när hon öppnade Instagram och fick se den vida spridda bilden på Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger firar 19-årsjubileum i år. Så länge har ett av Kändis-Sveriges mest hemlighetsfulla par varit tillsammans.

Mycket har förändrats sedan de blev kära – och mycket är likadant. Zlatan är fortfarande en fotbollsspelare av yppersta världsklass, trots att han fyller 40 i år.

Helena Seger chockad av ny bild på Zlatan Ibrahimovic

Men på Zlatans Instagram-konto blev vi plötsligt varse om en väldigt radikal förändring som stjärnan ska ha genomgått. Frågan är dock: är vi utsatta för en bluff?

Zlatan la nämligen ut en bild på sig själv där hans karakteristiska lejonman var försvunnen. I dess ställe fanns... ingenting. En rakad skalle, fullständigt kal. Till bilden hade han skrivit två gåtfulla ord: "All in".

Zlatan Ibrahimovic

Zlatans nya utseende – som chockar alla.

Följarna blev såklart chockade.

"Om försvararna inte var rädda innan, så kommer de att bli skräckslagna nu", skriver en användare.

"Italienska ligan är inte redo för detta, en skallig Zlatan känns ännu mer farlig", skriver en annan.

"En skallig Zlatan ser ut som en statist från Game of Thrones", skrev ytterligare en.

Bilden kan vara fejkad

Samtidigt misstänker många att bilden är fejkad. De tycker sig kunna se spår av Photoshop i vissa detaljer i fotot. En annan fråga: hur reagerade Helena på bilden? Blev hon lika chockad som oss andra?

Men faktum är att vi är vana vid att se Zlatan förändras till det yttre. De sista åren har han till exempel smalnat till sig i kroppen.

– Vi pratar om en ny Zlatan! Han har blivit mer “slimmad”. Det är inte riktigt samma muskelberg som tidigare. Och det här tror jag är högst medvetet. Han har ett team kring sig med specialister, som hjälper honom att skulptera den perfekta kroppen för hans rådande omständigheter. Exempelvis har han jobbat väldigt nära den italienske fysioterapeuten Dario Fort, har fotbollsjournalisten Johan Larsson sagt till Svensk Dam tidigare.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken