Helena Seger dyker upp på chockerande bilder: "Har förträngt det"

Helena Seger

Helena Seger finns fångad på bilder som nog lär bli en chock för många.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Helena Seger har vid flera tillfällen blivit beskriven som fotbollsvärldens Greta Garbo. Gåtfull, mystisk – och passionerat privat. Till skillnad från andra partners till kända spelare har hon inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Hon föredrar att hålla en låg profil – och vill absolut inte stå i sin livskamrat Zlatan Ibrahimovics skugga. Helena är en kompetent yrkeskvinna, utbildad marknadsförare. före detta butikschef och någon som suttit på chefsposter i stora företag som Malaco leaf, Swedish match och Fly Me.

Helena Seger dyker upp på bild från det förflutna

Men vid ett tillfälle valde hon att visa upp sig inför hela svenska folket. Många har dock glömt eller inte ens reflekterat över att det var just Helena Seger de såg.

Helena spelade nämligen en roll i den hyfsat obskyra TV-serien Cozmoz. Den skapades av Ola Ström och Per Dunsö, som kanske är mest kända för kultserien Solstollarna.

– Helena var en av eleverna i klassen. Själva serien var ingen kärlekshistoria, det var ju mer fokus på utomjordingarna, har Per sagt i en intervju med Expressen.

– Det är svårt att bedöma henne som skådis, men hon var en skön arbetskamrat. Hon var alltid väldigt påläst, alltid i tid. Hon gjorde ett bra jobb helt enkelt.

"Hon var underbar – perfekt att jobba med"

Det var Pers kollega som hittade Helena, på ett diskotek i Malmö. Det har han berättat om i en intervju med Aftonbladet från 2006.

– Hon var underbar. Perfekt att jobba med och alltid glad. Hon hade definitivt kunnat ha en framtid som skådespelerska, sa Ola Ström då.

Cozmoz blev ingen vidare succé. Den har inte alls samma kultrykte som Solstollarna, och idag vill Per helst undvika att tänka på serien – trots att den innebar Helenas "genombrott".

– Jag har förträngt det. Det var inte en av våra bästa serier, sa han till Expressen.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller