Helena Seger upptäckt i Stockholm – väcker reaktioner

Helena Seger har skymtats på Stockholms gator. Det hon gjorde väckte reaktioner.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic tvingas leva åtskilt. Zlatan presterar på topp för sitt Milan och bor på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Men Helena har inte flyttat dit med barnen Maximilian och Vincent. Istället vill Helena och Zlatan ge sönerna chansen att etablera sig i Stockholm.

Både Maximilian och Vincent har skrivits in på en privat skola på Östermalm. Mamma Helena, som är en deltagande mamma och bland annat fanns på plats när sönerna spelade i turneringen Gothia Cup i Göteborg, finns där för att stötta i pappa Zlatans frånvaro.

Helena Seger skymtad på Stockholms gator

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.

Helena Seger går ofta på promenader på Östermalm.

Men vad gör Helena medan Zlatan är i Italien och hjälper sitt Milan i Serie A-tabellen? Det vet vi.

Helena har vid flera tillfällen liknats vid Greta Garbo, mycket på grund av att hon omges av samma slags mystisk som den ikoniska filmstjärnan. Men i Stockholm har Helena inte visat prov på några divalater. Tvärtom.

Svensk Dam har vid flera tillfällen observerat Helena ute på stadens gator. Hon har ingen privat chaufför eller lyxigt entourage. Hon ser ut som vilken annan Östermalmsbo som helst.

Mediepersonligheten Nemo Hedén kan styrka detta.

“Min kompis jobbar på Coop Storgatan där Helena Seger är stammis. Han vittnar om att hon ofta strosar runt där i full Bajen-mundering. Supertrevlig mot allt och alla! Gillar ändå hur hon acklimatiserar sig i storstaden!”, har Nemo skrivit på Twitter.

På en bild som Svensk Dam tagit kan man se hur Helena strosar omkring. Det enda tecknet på att hon är medveten om sitt kändisskap är de svarta solglasögonen.

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

Zlatans hemliga plan för familjen

Familjen Seger Ibrahimovic bor på Storgatan. Deras hus är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.

Zlatan ser också till att vara en närvarande pappa och make, trots sina åtaganden i Milano.

Italiensk press har rapporterat att 38-åringen har flugit hem till Stockholm med privatplan under speluppehållen. Allt för att få in lite kvalitetstid med familjen.

LÄS MER: Hemma hos societetsdrottningen Grete Qviberg