Helena Segers beslut med Zlatan – efter tiden isär

Helena Seger förbereder sig efter tiden utan Zlatan!

Det kan kännas som att allt har vänts upp och ner men det är faktiskt sant, Zlatan har återigen blivit uttagen i landslaget efter en paus på många år och det är snart dags för honom att resa hem till Sverige och ta plats i Janne Anderssons trupp inför nästa landskamp när Sverige möter Georgien i VM-kvalet på Friends arena.

Förberedelserna är i full gång och det gäller såväl som i landslaget som på hemmaplan. I veckan syntes Helena Seger nämligen göra iordning kring lägenheten hemma i Stockholm inför Zlatans hemkomst, då hon på eget bevåg gick ut och sopade trottoaren utanför deras hem fri från grus och annat skräp som kommit fram efter tövädret.

Helena Seger och Zlatan har varit isär en längre tid

Det är helt klart inte bara fotbollspubliken som är spända på att Zlatan ska komma hem till Sverige igen, utan såklart även hans egen familj! På grund av reglerna kring corona och Zlatans jobb så har det varit väldigt tufft för dem att kunna träffas som vanligt. De brukar resa mellan bostäder och länder men nu är det alltjämt karantän och isolering som gäller för den 39-årige fotbollsspelaren, så att han inte blir sjuk och missar en match, eller ännu värre, smittar sina lagkamrater på vägen.

De får helt enkelt nöja sig med att träffas mer sällan när tillfället uppstår!

LÄS MER: Coronakändisarna – skandalerna, attackerna och de som försvann

LÄS MER: Östermalmsladyn Tone Oppenstams liv efter fängelset: "Aldrig säker"

LÄS MER: Magdalena Forsberg avslöjar verkliga relationen med Claes Elfsberg