Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers glädje efter miljonaffären – så mycket kostar det!

25 aug, 2023, 08:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Nu är huset sålt!
Nu är huset sålt!
Det klirrade till ordentligt i kassan efter att Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers gamla lyxvilla såldes – för en ordentlig summa.
Annons
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Som liten sprang den numera pensionerade fotbollsikonen Zlatan Ibrahimovic ofta förbi den lyxiga villan och drömde sig bort.

Köpte drömhuset

Han hade det nämligen, som bekant, inte helt lätt som barn – men efter år av kämpaglöd, passion och träning lyckades han få ihop ekonomin som lät honom köpa huset.

Zlatans ord om sonen: ”Han ville skada mig”Brand logo
Zlatans ord om sonen: ”Han ville skada mig”

"Vi ska ha det"

I boken "Jag är Zlatan" berättar han om hur han och hans flickvän, numera fru, Helena Seger hälsade på paret som bodde i huset för att meddela att de tänkte köpa det av dem.

”Se det som ett skämt om du vill. Men jag är allvarlig. Jag tänker köpa huset, jag ska se till att ni blir nöjda, men vi ska ha det”, hade Zlatan sagt till dåvarande ägarna.

Såldes för samma summa som det köptes

2015 sålde paret Ibrahimovic-Seger huset för samma summa som det köptes – nämligen 30 miljoner kronor. Affären blev inte särskilt förmånlig eftersom de hade lagt ner en hel del pengar på att renovera det, skriver Aftonbladet.

Inblick i Zlatans lyxvilla

Villan, belägen på Limhamnsvägen i Malmö, är inte särskilt diskret. Det är ett av stadens pampigaste hus med sina 442 kvadratmeter.

Annons

Inomhus finns fyra sovrum, en salong och ett bibliotek.

Såldes till tidigare NHL-stjärna

Försäljningen gick igenom 2015 och den nya ägaren blev ingen mindre än tidigare NHL-stjärnan Carl Söderberg, 37.

Nu uppger Sydsvenskan att hockeyproffset sålt huset vidare till företagarparet Poyan Rajamand och Susanne Arfelt Rajamand, som är ägare av världens största producent av kallvattensräkor.

Så mycket kostar Zlatans lyxvilla

Och det blev en ordentlig vinst för Söderberg, som gick hela sju miljoner kronor plus efter att ha bott i huset i åtta år. Inte illa!

Annons