Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Zlatans miljonregn – succén tillsammans med Helena Seger

16 aug, 2023, 14:30 
Minna Sarpaneva
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Foto: TT

Affärerna tuffar på!

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Tidigare i år kom nyheten som en blixt från klar himmel – Zlatan Ibrahimovic avslutar fotbollskarriären.

Han må ha lagt fotbollsskorna på hyllan men Zlatans företagsimperium tuffar på, och nu blir det minst sagt klirr i kassan.

Affärskvinnan Helena Seger

Det råder inga tvivel om att Helena Seger är en riktig powerkvinna och hon har varit noga med att poängtera att hon har jobbat hårt för att nå sina mål.

Helena har en utbildning inom marknadsföring och har haft chefsroller på stora svenska företag som Swedish Match, Malaco Leaf och FlyMe.

Med det sagt så har hon också ett finger med i spelet i Zlatan-imperiet. Sedan 2018 har hon varit allt mer delaktig i sin makes olika bolag och kommersiella samarbeten, och hon har mer eller mindre fungerat som hans manager.

Klirr i kassan för Zlatan och Helena

Ja, det går inte att förneka att Zlatans företagsimperium är en succé och kanske är Helena en av anledningarna till att affärerna rullar på.

Oavsett vems förtjänst det är så närmar Zlatans koncern sig en halv miljard kronor i rent kapital, rapporterar Expressen.

Det största bekymret är att ett av Zlatans dotterbolag har fått sig en törn av att innesporten padel har minskat i popularitet. Lyckligtvis har företaget klarat sig och trots detta blir det alltså klirr i kassan.

Zlatan verkar dessutom inte särskilt orolig. Han har nämligen startat två nya bolag i Milano, Padel Zenter Milano S.r. l. och Padel Zenter Milano Centrale S.r.l.

Annons