Helena Segers hemliga hus – köpte det utan Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger köpte ett hus utan Zlatan

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett lyckligt par i många år, men innan de träffades gjorde Helena miljonaffärer.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett av kändisvärldens mest tajta och sammansvetsade par och de har varit tillsammans i sammanlagt nitton år.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har Zlatan tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt.

Numera har Helena Seger och Zlatan sönerna Maximilian och Vincent tillsammans, men när paret träffades var Helena en 32-årig toppchef och Zlatan ett 21-årig fotbollsproffs i Ajax. Sedan deras relation blev offentlig har hon varit hårt bevakad av pressen men har ändå lyckats hålla hårt på integriteten.

LÄS MER: Björn Ulvaeus och Agnethas dotter – så ser hon ut i dag

Zlatans fru Helena Seger skyr offentligheten

Få detaljer om familjens liv har kommit ut genom åren, men även detaljer om henne själv. Det som har kommit ut säger dock mycket om hur ambitiös och driven Helena Seger är. Redan som ung tonåring jobbade hon extra i en Gul & Blå-butik, och som 17-åring flyttade hon till Malmö där hon pluggade samtidigt som hon hela tiden jobbade – bland annat var hon under 1990-talet bartender på krogen Slagthuset.

– Helena var en jätteduktig bartender och en bra säljare. Vi var väldigt nöjda med henne. Hon var tydlig och bestämd, på ett positivt sätt, berättade Slagthusets tidigare ägare Claes Schmidt för Kvällsposten 2017.

Helena Segers miljonaffär

Vänner till Helena har även beskrivit henne som en sådan som alltid hade tre jobb samtidigt och som var noga med att tjäna sina egna pengar.

– Helena hade ju en egen Harley Davidson redan när hon var arton. När hon var 30-nånting köpte hon en egen gård som hon renoverade upp. Så där har hon alltid hållit på, berättade en Malmökompis för Aftonbladet 2010.

LÄS MER: Anders Jensen lyxliv med Charlotte Perrelli i miljonvillan

Den pampiga gården, som Helena köpte år 2000, låg på slätten mellan Lund och Malmö. Köper visade sig också bli en riktigt bra affär, när hon sålde gjorde hon en vinst på nästan 4.4 miljoner.

Foto: TT

Källa: Expressen