Helena Segers hemliga miljardaffärer – lyxlivet utan Zlatan

24 aug, 2021, 12:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger har varit inblandad i viktiga beslut som rör otroliga summor pengar.
Annons
Allt om Helena Seger!
Allt om Helena Seger!

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett tajt och sammansvetsat par. De har hängt ihop i sammanlagt arton år, och enligt Zlatan är de fortfarande lika mycket av en enhet som alltid.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Och Zlatan och Helena fogar också över sina tillgångar tillsammans. Tidningen Expressen har kartlagt parets samlade egendomar – och det är en mäktig läsning.

Helena Seger har hemliga miljonaffärer

Recept.se Nyhetsbrev
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett sammansvetsat par.

Utöver flera fastigheter, där 100 miljoners-huset i centrala Stockholm ingår, äger Zlatan och Helena bland annat åtta lyxbilar och två Harley-Davidson-motorcyklar.

Annons

– Det är svårt att sätta något totalt värde på Zlatans garage. Det finns uppgifter på att Ferrari Enzo sålts för mellan 25 och 60 miljoner kronor. Hans Porsche 918 Spyder kan säkert säljas för minst 12 miljoner kronor. Och det är utan hänsyn till Zlatan som ägare. Hans nya Ferrari Monza SP2, som vi såg i Stockholm i våras, kostar i trakten om 20-25 miljoner kronor, säger Jan-Erik Bergren, motorjournalist, i Expressen-artikeln.

Expressen har också intervjuat Staffan Erfors, 54, tidigare chefredaktör för Metro och Kvällsposten och en gång i tiden nära vän med Helena.

"Hon jobbar hårt"

Han tror att Helena i allra högsta grad är inblandad när pengarna som Zlatan tjänat in ska förvaltas. Nu är Helena dessutom mycket på egen hand i Stockholm, medan hennes livspartner bor i Italien på deltid för att kunna spela i klubben AC Milan.

– Hon jobbar hårt, är smart, har näsa för affärer. Nu spekulerar jag men hon är nog ett bra bollplank till Zlatan med hur de ska förvalta hans miljarder. Samtidigt är hon noga med att göra rätt för sig. Hon vill inte leva på någon annan och är en arbetsam person. Hon tycker om att njuta av livet och vackra ting, säger Staffan.

Annons
Annons