Helena Segers hemliga relation med kändismannen – Zlatan fick veta

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger fick en fräck gåva av en kändisman – där en pik mot Zlatan ingick.

Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett par i nitton år nu. Vi vet inte mycket kring parets liv tillsammans, men vi vet hur de träffades.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Det handlar alltså om ett passionerat förhållande. Samtidigt finns det bevis på att Zlatan också kan visa prov på självdistans och humor när det gäller Helena och deras relation.

Helena Segers hemliga möte med kändismannen

Eric Saade

Eric Saade fick träffa både Helena och Zlatan.

Karin Törnblom/TT

Det avslöjade artisten Eric Saade, som har träffat både Zlatan och Helena och bara har positiva saker att berätta.

– Alltså allting började egentligen med att hans kids hade mig som idol. Vi fixade så att de fick komma till min konsert i Malmö. Efteråt fick de träffa mig bakom scenen och jag signerade merchandise, tröjor, planscher och sånt. Till Helena Seger (Zlatans fru) gav jag ett par Eric Saade-hotpants och sa "Hälsa Zlatan". Hon tyckte det var askul. Det var därför han kom fram eftersom han också tyckte att det var roligt. Vi snackade om allt möjligt, har Eric berättat för Expressen.

Detta var dock något som Eric länge höll hemligt.

– Egentligen har jag inte velat berätta det tidigare eftersom jag inte velat att det ska bli någon grej, men nu har det gått så lång tid.

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka

LÄS MER: Så fick Victoria och Daniel sina superkroppar

LÄS MER: De ingår i Victorias innersta krets – hemliga pakten