Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers lycka med Zlatan! Beskedet ändrar allt

08 feb, 2023, 06:00 
Här är bilderna Helena längtat efter!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Zlatan Ibrahimovic har en karriär många bara kan drömma om. Trots att han hunnit fylla 41 år finns det inget stopp i sikte och inom kort förväntas han göra comeback i Milan tröjan.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

De senaste månaderna har dock kantats av skador och Zlatan har fortfarande inte spelat någon match sedan i maj förra året, efter att ha tvingats operera sitt knä.

”De senaste 6 månaderna har jag spelat utan ett korsband i mitt vänstra knä. Svullet knä i 6 månader. Jag har endast haft möjlighet att träna med laget 10 gånger de senaste 6 månaderna. Fått mer än 20 sprutor de senaste 6 månaderna. Tömt knät en gång i veckan i 6 månader. Smärtstillande varje dag i 6 månader. Knappt sovit på 6 månader på grund av smärtan”, skrev han på Instagram.

Annons
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Lyckan! Glädjescenerna från Italien

Men mannen med de gudabenådade fötterna har aldrig gett upp – och nu kommer glädjande bilder från Italien!

På Twitter delar klubben med sig av bilder när Zlatan springer, skjuter och deltar i en gemensam träning med Milan-truppen.

För Milan är det väldigt glädjande att ta del av en springande Zlatan. Laget är just nu inne i en negativ trend och behöver all hjälp de kan få.

Helena Segers tuffa tid med Zlatan

Helena Seger har så klart även hon påverkats av Zlatans skadeproblematik och tyckt att det varit tufft att se honom lida under en längre period.

Men nu kan hon och sönerna Maximilian och Vincent med glädje blicka framåt!

Förbundskapten Janne Andersson, som tar ut EM-kvaltruppen 15 mars, har sagt att en Zlatan i högform alltid är aktuell.

Så kanske blir det även en comeback i landslaget inom kort?

Foto: TT/Twitter

Annons