Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga spelet bakom Fångarna på Fortet – därför försvann Suzanne Reuter

23 aug, 2022, 15:30 
Hemliga spelet bakom Fångarna på Fortet – därför försvann Suzanne Reuter

Hollywood–stjärnan tar över efter Suzanne Reuters avhopp...

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nu kan en ny mycket internationellt känd skådespelare se sig som Susanne Reuters ersättare. TV4 har fått mycket frågor om valet av skådisen och om hur mycket de har kostat för dem att få igenom det.

Peter Stormare ersätter Suzanne Reuter

Peter Stormare är van vid att finnas med på filmduken. Efter filmer som Bröderna Grimm, Costantine och Armageddon har han gjort sig själv till en erkänd Hollywood–skådis.

Hollywood–skådisen tar sig nu alltså an en spexig roll i underhållningsprogrammet – spännande...

En person med insyn i arbetsprocessen för att få med Stormare i den nya säsongen av "Fångarna på fortet" beskriver det hela som en "lång process", det skriver Expressen.

Kapten Kaboom, är en roll som Stormare och TV4 arbetat fram tillsammans. En sjörövare vars namn kommer från att han råkat spränga sitt eget fartyg, förklarar tidningen vidare.

Annons

När Expressen frågar hur mycket Peter Stormare fått i ersättning för att medverka i programmet och ta över rollen som gåtställare, vill inte TV4 ge några siffror.

– Vi kommenterar aldrig våra avtal offentligt, svarar TV4.

Suzanne fick svårigheter att ställa upp

Rollen som gåtställare i långköraren "Fångarna på fortet" hade länge varit skådespelaren Suzanne Reuters. Det var innan livet kom emellan. Hon bestämde sig för att överge programmet, och överlät därmed också det till Stormare.

– Det var coronan som kom in i bilden, jag blev sjuk. Och när det skulle igång igen så vågade jag inte tacka ja till det, utan då kom Peter Stormare in, säger Suzanne när Svensk Damtidning möter henne.

Där ser man, livet kan komma emellan ibland...

Agneta Sjödin och Gunde Svan, två bekanta ansikten i programmet, är däremot fortfarande kvar i årets säsong av "Fångarna på fortet".

Foto: TT

Annons