Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemligheten avslöjad – så ser Mandelmanns okända dotter ut

07 sep, 2022, 04:00 
https://image.svenskdam.se/image-8692053?imageId=8692053&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Holm Stålhand

Dottern berättar allt via Instagram!

Annons
Marie Mandelmann om bråket: ”Jag sa nej”Brand logo
Marie Mandelmann om bråket: ”Jag sa nej”

Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, slog igenom ordentligt med deras egna tv-program, Mandelmanns gård som visas på TV4. Premiären var redan 2017 – och fortsätter vara en tittarsuccé än idag!

I programmet visar Marie och Gustav upp deras liv på den kravmärkta gården, Djupadal i Rörums socken i Skåne. Gården är självförsörjande och i avsnitten ger de tittarna tips på allt kring trädgården!

Programmet har gjort parat till folkkära tv-personligheter och programmet har vid ett flertal tillfällen prisats för sitt innehåll.

Men det var inte längesedan som paret Mandelmann kom med ett dystert besked. De tog en paus och stängde ner gården.

”Efter idag tar vi en liten paus! Trädgårdarna öppnar igen den 26 augusti. Då har vi öppet fredagar, lördagar och söndagar istället. Tack till vår barista Torun för kaffekonsten”, förklarade makarna på Instagram.

Som tur var visade sig denna paus bara pågå en kortare tid men detta leder till att färre personer kommer kunna besöka gården under sommaren.

Annons

Hemligheten avslöjades!

Något som brukar intressera många är arbetet bakom kulisserna. Mandelmanns gård är inte något undantag.

Bakom kulisserna är det mycket som hände som tittarna aldrig får se. Nu visar det sig att paret Mandelmann har lämnat över ansvaret för deras sociala medier. Det är ingen mindre än dottern Disa Mandelmann, 28, som driver sina föräldrars sociala medier.

I en frågestund på Instagrams funktion, Story, berättar hon nu hur det ligger till på den fronten. Hon visar även en bild på sig själv och avslöjar nu för följarna att det är hon som lägger ut allt – och inte hennes föräldrar som de kanske tidigare trott.

”Disa. Jag har ansvar över gårdsbutiken och entrén och har även hand om verksamhetens sociala medier. Springer ofta runt och fotograferar eller står i butikskassan eller entrédisken.” , skrev hon som svar på en fråga på Instagram.

Annons