Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatan i stor sorg efter hemska beskedet – tvingas till tufft beslut

Zlatan i stor sorg efter hemska beskedet – tvingas till tufft beslut

Zlatan Ibrahimovic, och alla hans fans, hade sett fram emot fredagen den 14 januari. Men nu blir det inte som planerat.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Det var för tio år sedan som Zlatan Ibrahimovic släppte sin första bok ”Jag är Zlatan”, som han skrev tillsammans med den erkända författaren David Lagercrantz.

Historien om hans liv blev en storsäljare och nu har boken fått nytt liv genom filmatisering.

"Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm.", skriver Filmstaden om filmen på sin hemsida.

Det är många som har längtat efter att se fotbollsstjärnans liv återspeglas på vita duken, men nu får alla han fans vänta ytterligare.

"Jag är Zlatan" ställs in – igen

Filmen skulle egentligen ha premiär redan den 10 september förra året, men i pandemins spår blev den uppskjuten till den 14 januari 2022, men inte heller denna gång blir det av.

Bara fyra dagar innan den storslagna biopremiären kom nya restriktioner som gör att filmbolaget Nordisk film återigen väljer att skjuta upp den, och ännu är inte något nytt premiärdatum satt.

– Vi är väldigt ledsna över att behöva ta det här beslutet, men för att ge filmen de möjligheter att möta den publik som den förtjänar är detta nödvändigt. Intresset för filmen ”Jag är Zlatan” är väldigt stort och när den väl går upp på bio ska det vara inför så fulla salonger som möjligt, säger filmproducenten Fredrik Heinig i ett pressmeddelande.

Zlatan Ibrahimovic stora sorg efter beslutet

Redan i september i fjol delade Zlatan med sig av den sorg han kände efter att ha behövt skjuta på premiären.

"Med stor sorg måste vi tyvärr meddela att med anledning av covid-19 pandemin flyttas premiären av "Jag är Zlatan fram till den 14 januari 2022. Det rådande smittoläget och de restriktioner som finns och som inte ser ut att tas bort inom kort, omöjliggör premiär för en stor biopublik", skrev han då på Instagram.

Och att det nu händer igen, och att det heller inte finns något planerat premiärdatum, måste vara en stor besvikelse för fotbollslegenden.

Foto: TT

LÄS MER: Magdalena Forsbergs verkliga relation till Claes Elfsberg – det tittarna inte får se

LÄS MER: Uppgifter: Estelle och Oscar till Ockelbo efter smittan – Ewa rycker ut

LÄS MER: Pernilla Wahlgren utskälld efter bilden: "Lågt – skäms på dig"