Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Henrik Alsterdals beslut med maken Anders Pihlblad – efter 17 år

21 feb, 2024, 12:00 
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit ihop i hela 17 år – och nu händer något mycket speciellt i makarnas hushåll.
Annons
Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades deBrand logo
Se Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals kärlekssaga – så träffades de

Anders Pihlblads, 56, och Henrik Alsterdals, 44, kärlekshistoria började på TV4 där de började prata med varandra på en personalfest och det sa "klick"!

Resten är, som man säger, historia. I dag har de varit gifta i 12 år och har två barn som varje dag förgyller deras liv.

Underbart! Och just i dag händer faktiskt något mycket speciellt i makarnas hushåll, för ungefär 17:e gången.

Anders Pihlblads relationsbesked

Det råder inga tvivel om att Anders och Henrik trivs i sin vardag. På Instagram får vi ofta glimtar av paret och allt roligt de hittar på.

Ja, makarna är riktigt förtjusta i att resa både inom och utanför Sverige och detta - att göra äventyr ihop - tror Anders också är bra för relationen.

Annons

Som han tidigare sagt till Expressen:

– Jag tror att man kan hålla kärleken vid liv på många sätt, kanske inte just att resa. Däremot tror jag att man alltid ska se till att ha något kul på gång, något roligt att se fram emot.

Och i kväll verkar det som att Anders har något roligt att se i fram emot i det egna hemmet. Han fyller nämligen år och tror att Henrik har något på gång...

Henrik Alsterdals beslut i hemmet

Bara förra veckan meddelade Henrik och Anders att de firade sin 17:e alla hjärtans dag ihop, och nu har det alltså blivit dags att fira Anders födelsedag för 17:e gången!

Henrik har alltså haft nästan två decennier på sig att lista ut vad maken gillar och ogillar, och med lite hjälp från Anders kan det nog inte gå fel.

Annons

– Henrik har gått runt och sett klurig ut så det är möjligt att det väntar en överraskning. Jag har hintat om att kombinationen champagne och jordgubbar är oslagbar…, skriver Anders i ett meddelande till Nöjeslivet.

Det "riktiga" firandet är dock planerat senare:

– Jag firar genom att gå upp i ottan och sända Nyhetsmorgon med min fina kollega Soraya. Firandet med familjen sparar vi till helgen. Då kan vi fira både sportlov och födelsedag.

Underbart! Vi hoppas att Henrik och Anders får en fantastiskt kväll.

Foto: Instagram

Annons