Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Höggravida Let's Dance-stjärnan tvingas försvara sig – kritiseras efter beslutet för födseln

04 sep, 2022, 06:00 

Det var många som reagerade på stjärnans beslut.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Programmet Let's Dance verkar vara mer än bara underhållnings-tv, det har visat sig vara en alldeles ypperlig mötesplats för den som är på jakt efter kärleken.

2019 träffade Amors pilar helt rätt, och artisten Robin Bengtsson och proffsdansaren Sigrid Bernson fann kärleken i varandra. Nu, tre år senare, är de redo att när som helst välkomna sin lilla bebis till världen. Men Sigrids inlägg om födelsen väckte en del reaktioner...

Hemlighöll romansen

Det är i princip varje år, utan undantag, som det ryktas om en romans bakom kulisserna i dansprogrammet. Sigrid och Robins relation var inget undantag, och även om ryktena var sanna dröjde det innan paret gick ut med kärlekslyckan offentligt. Det var först på julafton samma år som paret bekräftade romansen!

Den 27:e april i år lade paret ut en bild på Instagram med det glädjefyllda beskedet: en liten Let's Dance-bebis är påväg! Den lille är parets första gemensamma barn, och Robin Bengtsson har sonen William sedan tidigare.

Annons

Nu börjar bebisen bli rejält efterlängtad, paret meddelade att födelsen var beräknad till september, så nu är det alltså bara en tidsfråga!

63 punkter långa listan kritiseras

Sigrid Bernson är förstföderska, och det är så klart mycket som ska på plats innan man är redo för sitt nya liv som mamma. För att vara förberedd inför bebisens ankomst frågade hon sina följare om hjälp, nämligen vad man bör packa i sin BB-väska inför födseln.

Tipsen sammanställde hon sedan till en lista som hon postade på Instagram – som blev 63 punkter lång. På listan står bland annat en egen huvudkudde, sminkborttagningsmedel, tofflor och mandelolja. Allt för att såklart göra födseln så bekväm som möjligt.

Det här fick däremot följarna att reagera, och många menade att det var allt för mycket grejer att ha med sig.

Annons

"Överdrivet mycket grejer. Man använder inte hälften." Skriver en följare.

"Hälften av de som står med på listorna kommer inte komma till användning på BB" Skriver en annan.

"Oj ska ni vara på bb flera veckor? Alldeles för mycket grejer" Skriver en tredje.

"Lugn och fin nu. Du ska bara vara där en kort stund och sjukhuset har allt." Kommenterar en fjärde.

Det fick Sigrid att förtydliga det hela, och svara på kritiken.

"LÄS DET HÄR! För att slippa missförstånd. Det här är tips från er på saker som ni gillat att ha med er till BB. Jag samlade alla tips i listor och tanken är INTE att man behöver ha med sig allt! Utan att man ska få inspiration och sen packa det som känns rätt för en själv! Jag tänker liksom inte flytta in på BB" Skriver hon på sin Instagram.

Se hela listan i bildspelet nedan:

Foto: TT/Instagram

Annons