Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Hollywood-stjärnan helt oigenkännlig på bilderna – får alla att studsa till

18 feb, 2024, 09:00 
Madonna
Den ikoniska Hollywood-stjärnan går knappt att känna igen. Nu sprids bilderna igen.
Annons
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!Brand logo
Victorias privata Melloavslöjande • Prins Harrys hårda diss under blixtbesöket • Drottning Camilla bryter tystnaden – 3 kungliga snackisar från vecka 6!

Få människor är så kända, och har hållit sig aktuella så länge, som Madonna, 65. Ja, 41 år efter genombrottet skapar hon fortfarande rubriker.

Särskilt mycket snurr har en video på artisten från oktober 2022 fått, och nu sprids den som en löpeld igen.

Anledningen? Madonna är enligt många så gott som oigenkännlig. Och en expert som Nyheter24 pratat med har en teori om varför.

Därför sprids bilderna på Madonna

Madonna publicerade själv klippet på TikTok och det dröjde inte länge innan reaktioner började trilla in – och så har det fortsatt.

Flera menar att artisten inte ser ut som hon brukar och i fjol drogs allt upp igen då den amerikanske kändisbloggaren Perez Hilton uppmärksammade videon.

Madonna pratar i video
Flera tycker att Madonna inte är sig lik i det omtalade klippet.

I kommentarsfält har man kunnat läsa spekulationer om att Madonna genomfört skönhetsingrepp, rykten som hon själv skämtat om på X, tidigare Twitter.

Annons

"Kolla hur söt jag är nu när svullnaden har lagt sig efter min kirurgi", har hon till exempel skrivit.

Nu har bilder på Hollywood-stjärnan fått snurr igen och sajten Nyheter24 kontaktar en expert för att ställa frågan som så många verkar undra:

Vad har hänt med artisten?

Teorin om Madonnas nya look

Sajten har pratat med Svante Norberg, medgrundare till skönhetskliniken VS klinik i Norrköping, som känner sig säker på att Madonna genomfört ingrepp:

– Jag tror att Madonna har smakat på precis hela buffébordet av plastikkirurgi genom åren. Ansiktslyft, halslyft, ögonlyft, pannlyft och fett-transplantationer är bara några ingrepp hon med säkerhet har genomfört.

Han tror att artisten fyllt sitt ansikte med sitt egna kroppsfett, och lägger till:

– Det viktigaste är såklart att hon själv är nöjd.

Foto: TT, TikTok

Annons