Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hustruns ultimatum i relationen med Robert Gustafsson – tvingades att ta ett beslut

21 aug, 2022, 15:00 
AvSimon Holm Stålhand

Robert Gustafsson tvingades ta ett beslut.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Robert Gustafsson blir ofta kallad Sveriges roligaste man. Robert är en skicklig skådis och en fantastisk komiker. Många av hans roller, och scener, har blivit oförglömliga klassiker. Under åren som aktiv har han varit med och gestaltat klassiska roller på Dramaten och Stockholms Stadsteater med mera. Han har också gestaltat Stig Engström i Netflix succéserie om Olof Palmes påstådda mördare.

Han har även synts i program som Björnes Magasin, NileCity, Parlamentet och Morran & Tobias. Ja, det mesta faktiskt! Då är det inte så konstigt att han har blivit en av Sveriges främsta och mest folkkära mediepersonligheter.

Men privatlivet då?

Hustruns ultimatum till Robert Gustafsson

Robert Gustafsson är sedan lång tid tillbaka gift med Lotta Gustafsson. De möttes under ett jobb då hon var sminkös. Paret har två barn ihop, Valentin Gustafsson, 31, och John Gustafsson, 30. Båda sönerna har valt ett liv utanför rampljuset.

Annons

Men Robert Gustafssons äktenskap har inte alltid vara säkert. I sin självbiografi skrev han att han brukade träffa andra. Men till slut ställdes han inför ett ultimatum.

”Lotta tvingade mig att välja”, skriver Gustafsson i boken Från vaggan till deadline.

I intervjuer i samband med boksläppet sa Robert Gustafsson att Lotta godkänt det som står i boken.

– Vi är överens om det som berättas. Det går ju inte att skriva lite grann. Man måste vara ärlig och öppen. Jag har läst andra biografier och tycker ofta att man hade velat veta mer om personen bakom, har han tidigare sagt i intervjuer.

I dag bor Robert med sin fru i en villa Axelsberg, Hägersten.

Annons