Ilskan mot David Lindgren efter utspelet: "Måste lära att hålla käften"

David Lindgren

David Lindgren, programledare i ”Let's dance”, har fått svar på tal efter ett utspel.
Slå på ljud

David Lindgren är känd som en glad och uppsluppen person. Spontant känns det som att han är svår att bli riktigt arg på.

Men hans hustru reagerade starkt efter ett uttalande som David fällde i en intervju med lokaltidningen Norran. Så pass starkt att hon tvingade honom att be om ursäkt.

David Lindgren får utskällning i samband med ”Let's dance”

David Lindgren

Det David sa, som orsakade ett visst rabalder, hade att göra med tv-programmet ”Let's dance”. Den gode Lindgren såg till att spä på ett dejtingrykte som cirkulerat om den senaste säsongen.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det, sa David.

Problemet var bara att Keyyo (eller Kristina Petrushina, som hon egentligen heter) fick nys om detta. Och när Aftonbladet kom hon inte bara med dementi, utan också en pik till David.

– Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel, sa Keyyo till Aftonbladet.

"Jag vet ju ingenting"

För att mäkla fred bjöd David Lindgren in Keyyo till radioshowen ”Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol. Där berättade han om sin hustru Kristinas irritation – och hur den fått honom att tänka om.

– Nej men jag vet ju ingenting, det enda jag ska veta är att jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Min fru sa, du måste sluta prata hela tiden, så jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne om jag nu har sagt något. Jag bara spekulerar, jag tyckte de var fina ihop, jag tänkte de kanske dejtar, men vem är jag att gissa det, sa David.

Foto: TT

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla