Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inbrott hos Charlotte Perrelli – stal lyxprylar: “Tröttsamt”

30 maj, 2023, 08:00 

Charlotte Perrelli berättar om den otäcka händelsen.

Annons

Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx och flärd, som många bara kan drömma om. Men det kommer också med en baksida.

Nu har Charlotte Perrelli utsatts för inbrott, och hon blev av med många dyrgripar.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli utsatt för inbrott

Maken Anders Jensen är framgångsrik entreprenör, och Charlotte Perrelli likaså. Man kan lugnt säga att de har det gott ställt, och att pengar inte är en bristvara.

De har tre lyxhus, ett i Marbella, ett i Åre och givetvis hemma i Djursholm. Dessutom passar de på att resa land och rike när tid finns, och det är givetvis de mest exklusiva hotellen som bokas när familjen Perrelli/Jensen är på resande fot.

Men tyvärr får de inte ha alla tillgångar för sig själv. På Instagram berättar Charlotte Perrelli att hon varit i studion och spelat in musik och plåtats, och när hon kom tillbaka till bilen möttes hon av en tråkig överraskning.

Annons

"Mindre kul att direkt efteråt få inbrott i bilen, bestulen på LV väskan som de har tömt den upp o ner med mina texter, AirPods mm…tröttsamt!!!"

Charlotte Perrelli besluten på lyxprylar

På sin blogg utvecklar hon händelseförloppet, och det trista som efterföljt. Hon berättar att hon skulle köpa mors dag present till mamma Monica, och måste således varit vid gott mod när olyckan var framme.

Där berättar hon mer detaljerat om vad som blev beslutet. Förutom att det var dyrgripar som Louis Vuitton-väskan, klackskor och AirPods, blev även hennes noter stulna.

"Hade fler än en väska med mig och lär en vara kvar i bilen…. Men klackskor, alla noter glasögon mm…. Allt var uthällt i bilen och stulet!" skriver hon.

Charlotte Perrelli har sina misstankar om hur det hela gick till, för inte möttes hon av en sönderslagen ruta eller lås som något brutit upp.

"De måste blockat min signal när jag låste och gått in. Inte uppbrutet någonstans och jag vet att jag låste!!!"

Så himla trist!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte och maken Anders Jensen.

Foto: TT

Annons