Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Ingemar Stenmarks dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag

Ingemar Stenmarks dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag

Vilka härliga bilder!

6 oförglömliga citat av Ingemar Stenmark!
0:51

Efter reklamen: 6 oförglömliga citat av Ingemar Stenmark!

(0:51)

Slå på ljud

Dr Alban, eller Alban Uzoma Nwapa som han egentligen heter, behöver knappast en presentation. Den folkkära artisten har genom åren gjort hitlåtar som än i dag hänger med oss. "Hello Afrika", "No coke", "It's my life" och "Sing Hallelujah!" är ett par exempel för att nämna några. Han har även sålt miljontals skivor och gjort storsuccé även utomlands.

I helgen fyllde Dr Alban 65 år och det firades förstås stort. Den här gången valde han att fira i Marbella, till skillnad från när han firade 60, för då var destinationen Dubai.

Ingemar Stenmarks tidigare flickvänner – så lever de i dag: "En av de finaste personerna jag känt"

Och gästerna var många. Allt från tv-profiler till idrottsprofiler. Eller vad sägs om Tomas Brolin, J-O Waldner och självaste Ingemar Stenmark.

– Vi är 34 personer som åker ned. Vi ska hitta på lite olika saker och bada och festa. Temat är ”White party”. Det blir bland andra J-O Waldner, Anders Borg och Dominika, Ingmar Stenmark och Tomas Brolin. Det gamla vanliga gänget, har Alban tidigare avslöjat till Aftonbladet.

Ingemar Stenmarks dotter – så ser hon ut idag

Nu har bilder börjat kablas ut från den trevliga tillställningen i Spanien. På bilder som Svensk Damtidning fått ta del av syns flera personer ha roligt med mat och dryck samtidigt som det är blåklar himmel och sol.

Underbara bilder på familjen Stenmark!Foto:

Cecilia Cia Liljeton

Som bekant var flera idrottsprofiler på plats – däribland ikonen Ingemar Stenmark, 66. Legendaren som bland annat har OS- och VM-guld i både slalom och storslalom, och dessutom hela 86 världscupsegrar, var i Marbella tillsammans med frun Tarja Stenmark och dottern Iza, 14.

Bilderna på trion, som verkade ha det väldigt roligt och mysigt i solen, har spridits och där ser man att 14-åriga Iza har verkligen växt och blivit stor.

Stenmark, som för övrigt bor i Vaxholm, är i dag aktuell med dokumentären ”Sagan Stenmark” som sänds i tre delar på TV4 i december.

Ingemar Stenmark hjärtopererad – hustruns stora oro