Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Janebrink bryter tystnaden efter svåra skilsmässan

02 mar, 2022, 10:35 
Jacob Johannesson
Helena och Casper Janebrink.
Helena och Casper Janebrink.
Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink har precis genomgått en skilsmässa med ex-hustrun Helena. Nu bryter han tystnaden efter det tråkiga beskedet.
Annons
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Casper Janebrink berättade den mycket tråkiga nyheten i februari som berörde en skilsmässa mellan honom och hans hustru Helena.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skrev Casper Javebrink i ett Instagram-inlägg.

Arvingarnas frontfigur har tidigare avslöjat att han inte varit helt trogen min sin hustru när han gästade Fördomspodden som leds av Emil Persson.

Janebrink bryter tystnaden efter svåra skilsmässan

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt, säger han i podden och fortsätter.

Annons

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg.

Paret som gifte sig i Partille kyrka 2002 har inte velat kommentera uppbrottet vidare, men i en intervju med Expressen öppnar Casper upp sitt hjärta om beskedet som kom för några veckor sedan.

– Jag mår nog bra. Det är aldrig roligt att splittra, liksom en familj och gå åt skilda håll. Men ibland är det den bästa vägen att ta, och vi valde att ta den vägen. Men vi skiljs också som vänner och vill ju ingen något ont. Man vill ju bara att det ska bli så bra som möjligt för alla och då var det här den bästa vägen, säger Janebrink.

Samtidigt berättar artisten att han fått ett bra stöd från medlemmarna i Arvingarna.

– Tommy (Carlsson, reds.anm) har ju också en skilsmässa bakom sig. Vi pratar med varandra på ett helt annat sätt i dag än vad vi gjorde när vi var unga. Då brottades vi och slogs vi i stället, men i dag samtalar vi faktiskt med varandra i stället. Jag kan säga det: ”i dag har jag en låg dag, jag mår inte bra i dag.” ”Nej men fan, bra att du säger det, då vet vi det”

Tillsammans har Casper och Helena barnen Alice, 18, och Felix, 16.

Annons