Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Alversjö filmar inte med Erik Videgård – efter händelsen

05 jun, 2024, 14:00 
Erik Videgård och Jenny Alversjö
Tittarna har reagerat på Jenny Alversjös och Erik Videgårds relation. Och nu har de inte filmat ihop på länge.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Jenny Alversjö, 50, och Erik Videgård, 63, är två av Nyhetsmorgons färgglada profiler som vi sett mycket ihop.

Ja, programledaren och kocken är inte bara kolleger utan även vänner privat – och har en uppenbar kemi i rutan.

Samtidigt har många tittare reagerat på att Jenny nästan alltid har Erik i Nymo-köket på söndagarna. Och nu har en förändring skett.

Jenny Alversjös och Erik Videgårds

Erik och Jenny har en väldigt nära relation. När Svensk Damtidning pratade med Erik i höstas tvekade han inte när han fick frågan vem av programledarna han står närmast:

– Det är ju Jenny Alversjö. Det är det. Jag och Jenny gör ju stort sätt varje söndag i Nyhetsmorgon ihop. Men sen är jag ju god vän med de andra också.

Annons

Vi har även sett kollegorna på solsemester ihop och när Jenny fyllde 50 i vintras var det Erik som satte ihop födelsedagsmenyn.

Och så har vännerna haft en podcast ihop, Matresan, som tog de världen runt för att utforska mat från olika kök.

En podcast Erik inte helt stängt dörren till att återuppliva om tid frigörs men just nu är det inte aktuellt. Som han sagt till Svensk Damtidning:

– Det var en väldigt genomarbetad podd. Vi var i New York, vi åkte runt och gjorde den väldigt seriöst. Men vi har inte riktigt haft den tiden som det sett ut nu.

Och nu var det också länge sedan vi såg Jenny och Erik ihop i tv-rutan. Detta kommer efter att tittare reagerat på att Jenny nästan alltid har Erik vid sin sida på söndagarna:

Annons

"Det skulle vara trevligt med medverkan av lite olika kockar på söndagar",

"Kan ni inte variera kockarna som är med på söndagar? Varför är Erik Videgård med 90% av söndagarna? Alla andra varierar och har olika personer som lagar mat, men inte Jenny Alversjö inte"

"Oj vad förvånad jag blev, är videgård där🤔"

...är bara några av flera kommentarer i samma stuk.

Jenny Alversjö inte i rutan med Erik Videgård

Förra söndagen var Dante Zia i studio-köket med Jenny och den senaste månaden har vi också sett henne med kockarna Frederik Eriksson, Frida Ronge och Jessica Frej.

Men ingen Erik alltså. Så vad har hänt?

På krögarens Instagram kan man se att Erik haft fullt upp på sitt håll men TV4 har inte kommunicerat något som tyder på att man bör vara orolig för krögarens framtid i rutan. Och tittarna har ju också önskat detta, att variera kockarna på söndagarna!

Men vi vet att Jenny och Erik längtar till att återförenas. De pratar ju alltid så gott om varandra och har underbar kemi i rutan.

Foto: TT

Annons