Jenny Alversjös lyxiga lägenhet – så mycket är den värd!

05 aug, 2022, 12:00 
AvSimon Holm Stålhand
Jenny Alversjö är en av Nyhetsmorgons mest omtyckta programledare.

Inte dåligt!

Annons

För 20 år sedan klev Jenny Alversjö, 48, in i TV4-huset, sedan dess har hon blivit en av kanalens mest framstående profiler.

Vanligtvis brukar Jenny dyka upp i Nyhetsmorgon på onsdags- och torsdagsmorgnarna. Och tidigare har hon berättat att hon stormtrivs!

Vi kan alltså räkna med att Jenny blir kvar i Nyhetsmorgon ett bra tag till, men för inte länge sedan tvingades hon till en paus.

Hösten 2019 drabbades hon av en hjärnblödning som nästan kostade henne livet och tvingade henne till två operationer.

Trots det var Jenny tillbaka i rutan efter bara några månader. I dag har hon en nyfunnen respekt för livet.

– Jag mår jättebra och är så glad att jag får leva det mesta av livet så som jag vill göra det och jag skulle inte vilja göra det på något annat sätt, sa hon till Expressen i fjol.

Så bor TV4-profilen!

Och jobbet på TV4 lönar sig, minst sagt. Enligt uppgifter från Skatteverket som sajten Nyheter24 har tagit del av hade Jenny Alversjö en fastställd förvärvsinkomst på 997 100 kronor under 2020.

Annons

Detta innebär att Jenny Alversjös månadslön landade närmare 83 091 kronor om man fördelar totalbeloppet under året. TV4-profilen är även aktiv i två bolag – bland annat som styrelseledamot i företaget "Goody Two Shoes Productions AB" med registreringsår 2021.

Så Jenny Alversjö har det bra ställt. Det visar sig också i hennes lägenhet. Enligt Hitta.se så är hennes lägenhet, som ligger i centrala Stockholm, värderad till 14 100 000 kronor.

Annons